Kronen Vanløse

Bliv forårsskøn

6. marts 2020

Inspiration til din rutine.

Bliv forårsskøn

Inspiration til din rutine.

Dagene bliver længere og foråret er inden længe på vej over i sommer. Men har du tænkt over, om din hud er klar til at sommeren?

Vi har fundet favoritterne til dig og din hud, så du er klar til at gå solen i møde med friske kinder og bløde hænder.
Vinteren har været hård ved særligt hænderne, som stort set altid er blottet for vinterkulden. Og med den ekstra megen håndvask, de har været udsat for den seneste tid er der god grund til at give dem lidt estra fokus. Nu kan du forkæle dine hænder med de lækre fugtighedshandsker fra Meraki. Handskerne giver dine hænder fugt og pleje og er nemme at bruge. Du smører dine hænder ind i din favorit håndcreme og tager derefter Meraki handskerne på indtil cremen er trængt helt ind i huden.

Handskerne skal efter brug skylles med lunken vand med vrangen udad og er klar til næste gang. De kan bruges helt op til 50 gange.
I samme serie anbefaler vi sæben Meraki Body Wash Pure, der er effektiv til sensitiv hud. Sæben indeholder naturlige ingredienser som agurk- og olivenekstrakt og aloe vera og dens skum er lækker og blød. Plej din krop med denne økologiske, parfumefri dagligt for bedste effekt.

Er du typen, der har tid og mulighed for at hoppe i karbad, så benyt en fugtgivende sæbebold fra Meraki, der både indeholder sheasmør og olivenolie, der frugter og nærer huden. Sæbeboldene kan fås i tre skønne dufte: lavendel, citrongræs og rose.
Meraki hudplejeprodukter matas kronen
Meraki, Moisturising HanDsker 189,95 kr.
Meraki Body Wash Pure 159,95 kr.
Meraki Sæbebold 1 stk. 34,95 kr.

Efter et langt varmt bad, er det bedste at mætte huden med gode, frugtgivende og velduftende produkter, der sikre at din hud opretholder sin glød.

De dage du har lidt ekstra tid, kan du med fordel bruge den luksuriøse og cremet dobbeltvirkende maske, Sensai , Cellular Performance Mask. Masken skal virke 3-5 min. og føles både lindrende og beroligende på en stresset og træt hud. Den efterlader huden silkeblød og med fornyet udstråling.
Er tiden knap, så benyt masken som intensiv pleje og påfør til natten.

Sensai Cellalur Performance mask matas kronen
Sensai, Cellular Performance Mask, 100 ml., 629,95 kr.
Prøv også Oskia Super-C Smart-Nutrient Beauty Capsules er netop på hylderne hos Matas, Kronen Vanløse. Dette er kapsler med koncentreret vitamin C og E som påføres direkte på huden. Det opretholder hudens sundhed og beskytter, fugter og nærer ved hjælp af de mange næringsstoffer kapslerne indeholder.
Kapslerne er beriget med 2% super vitamin C, vitamin E, squalane og lykopen.

OSKIAs skønhedskapsler beskytter Super-C serum-olien. De små enkeltdosis-kapsler er perfekte at tage med på rejse.

oskia super C hudpleje matas kronen 1
Oskia Super-C Smart-Nutrient Beauty Capsules 60 stk. 569,95 kr.

Gør din morgenrutine lidt mere enkel, ved at bruge den dobbeltvirkende foundation og hudpleje, Filorga Flash-Nude med både øjeblikkelig og langvarig effekt, som giver en naturligt fejlfri hud.
Ved hjælp af teknologien Adjustable Cover, forbedrer hudtonen øjeblikkeligt og giver dermed en justerbar dækning.
Den tilstopper ikke porerne, som mange andre Foundations. Men smelter sammen med huden, så du får en naturlig og fejlfri dækning med en smuk glød og beskytter samtidig mod solens skarpe stråler med SPF 30.
Filorga flash nude hudpleje matas kronen
Filorga Flash-nude Fluid Foundation 299,95 kr.

Denne foundation fås i fire farver: nude Beige, nude medium, nude gold og nude amber.

Kom ind hos Matas i Kronen Vanløse og prøv udvalget af hudplejeprodukter. Vi står klar til at guide og vejlede dig til det helt rigtige for dig og din hud, så du kan gå foråret i møde med en sund og frisk hud.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.