Kronen Vanløse

Byd foråret velkommen

25. april 2019

Omfavn Green Living med rattan fra Sinnerup

Foråret banker på døren, og i Sinnerup finder du alt, hvad du skal bruge for at omfavne forårets store Green Living-trend. Green Living betyder, at du inviterer naturen og foråret indenfor i hjemmet. Og hvem vil ikke gerne det?

Hos Sinnerup finder du den smukke møbelserie Bali, som er skabt i flettet rattan. Rattan giver en varm og charmerende følelse i hjemmet, og serien leder tankerne hen på varme feriedage og lyse nætter med gode venner og kølige drinks.

Skærmbillede 2019-04-25 kl. 20.53.55

Vælg for eksempel en smuk flettet kurv, hvor du kan opbevare alt fra tæpper til smukke magasiner. Eller hvad med spisebordsstole, en sofa og hyggelige lamper i rattan? Loungestolen fra Bali-serien er et smukt statement piece, og du kan bløde looket endnu mere op med et par bløde puder i sarte nuancer. Green Living handler i høj grad om at lade de naturlige elementer stå frem og få plads.

Skærmbillede 2019-04-25 kl. 20.53.38

Farven grøn er et stort hit i 2019, og en grøn væg eller nogle grønne accessories kan give et frisk og inspirerende look til dit hjem. Du kan også anskaffe dig nogle grønne planter, som vil skille sig ud i ethvert hjem. I Sinnerup finder du også en række smukke, grønne møbler, som er et forfriskende indslag i enhver indretning. For eksempel denne smukke daybed i støvet grøn.

Forårets lyse og milde stemning kan du få ind i hjemmet ved at have mange forskellige, små lyskilder i stedet for enkelte store. Det skaber en rolig og hyggelig stemning både inde og ude, og du kan for eksempel bruge en af Sinnerups stilfulde lanterner i rattan.

Skærmbillede 2019-04-25 kl. 20.53.20

Du finder alt dette og meget mere i Sinnerup i Kronen Vanløse. Du finder butikken på 1. sal! Vi glæder os til at byde dig velkommen til masser af forårsinspiration.