Bryllupsgaver

Inspiration til den helt rigtige bryllupsgave

Der er forår og kærlighed i luften. Og vi ved ikke med dig, men vi har fundet både Kleenex og festtøj frem, for nu må vi endelig samles i stor stil og fejre kærligheden til forårets bryllupper.

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige bryllupsgave. 

 

Bryllupsgaver til parret

Sage Barista Pro Espressomaskine - Imerco

Andre gaveguides

Guide: Studentergaver
Læs mere
Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Værtindegaver
Læs mere

Få inspiration til den gode bryllupsgave 

Et bryllup er en helt særlig og speciel anledning. Derfor skal der også tit den perfekte gave til, så du kan være med til at give det søde brudepar en endnu bedre dag. Men hvad skal du vælge?

Gode bryllupsgaver kan være alt mellem himmel og jord. Det handler i bund og grund om at vælge en gave, der enten hjælper brudeparret godt på vej, eller som skaber mest mulig glæde. I Kronen Vanløse vil vi gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bryllupsgave. Af den grund har vi her samlet en række gode idéer, du kan få inspiration fra.

Få hjælp til at vælge den perfekte bryllupsgave

Når du er på jagt efter en god gave, så er det altid en fordel, hvis du for det første kender dit budget. For det andet bør du overveje, hvad gavemodtageren har brug for. Den bedste bryllupsgave kan sagtens være noget, der ikke står på ønskesedlen. 

Hvis du står brudeparret nært, så kender du sikkert til deres personligheder og hobbyer. Med denne viden kan du lettere udvælge en personlig gave, der kan glæde de nygifte. Udnytter du sortimentet hos vores butikker i Kronen Vanløse, kan du hurtigt finde frem til en unik gave, der med garanti vil falde i god jord hos brudeparret. Næsten uanset hvad du vælger, så vil tanken bag gaven højst sandsynligt blive værdsat.

Overvej en funktionel og brugbar bryllupsgave

Mange bor allerede sammen, når de bliver gift. Derfor er det ikke sikkert, at de faktisk mangler så meget nyt service eller lignende. Derimod kan det være, at der er et ønske om at flytte i en større lejlighed eller at købe et hus. I så fald kan lidt nyt til boligen eller et lækkert møbel være en oplagt gaveidé.

Her er det både muligt at vælge mellem flotte vinglas, bestiksæt og solide gryder og pander. Eller hvad med et nyt tæppe, et lille sofabord eller en fin lampe? Selvom et par tallerkner fra Royal Copenhagen kan være en god bryllupsgave, så behøver du ikke bruge mange penge. En billig bryllupsgave kan sprede lige så mange smil som en dyr gave, hvis blot den er valgt med hjertet. 

Hvis du gerne vil give en god gave, der ikke sprænger dit personlige budget, så kan du også overveje noget blødt sengetøj eller nogle nye håndklæder. Det kan nemlig også være en fantastisk bryllupsgave, da det er noget, de nygifte kan få glæde af i deres dagligdag. 

Glæd det lykkelige brudepar med unikke oplevelser

En travl hverdag kan nemt få tiden til at gå hurtigt. Derfor kan det være svært at huske at få booket tid sammen. Her kan du hjælpe brudeparret ved at give dem et romantisk ophold i gave. De fleste brudepar vil blive taknemmelige for muligheden for at tage lidt væk sammen. Du kan både overveje, om det skal være en kort tur forbi en lækker spa, eller om du vil sende dem på et hyggeligt weekendophold. 

Det nygifte par kan også blive overrasket med forskellige oplevelser, der måske indeholder lidt ekstra adrenalin. Spændende oplevelser kan være alt såsom:

  • Faldskærmsudspring
  • Vilde forlystelsesparker
  • Ridning
  • Klatring

Derfor er det en fordel, hvis du kender brudeparret godt. Dermed kan du lettere vælge en sjov oplevelse, der falder i god jord.

Vælg en sjov og kreativ bryllupsgave

Vil du gerne give en lidt anderledes bryllupsgave? Så kan du overveje at give parret noget kreativt. Måske har du lyst til at sende dem på photoshoot hos en fotograf, der kan tage lidt ekstra flotte billeder af det søde par. Det kan samtidig blive til et evigt minde om deres helt specielle dag.

Du kan også overveje, om du vil give det forelskede par noget hjemmelavet. Det kan blandt andet være en scrapbog med minder fra deres forhold inden ægteskabet. Hvis du er gode venner med både bruden og gommen kan scrapbogen endda indeholder minder fra alle de gode oplevelser, I har været igennem i tidens løb. 

Fantastiske bryllupsgaver kan sagtens være noget, der har personlig betydning for både dig og de nygifte. Og hvis du er den kreative type, der selv kan fremtrylle personlige gaver, kan parret år efter år hive din gave frem og glædes ved den.

Hjælp til med de mange udgifter

Som regel kan du finde god inspiration til bryllupsgaver ved at kigge på parrets ønskeliste. En anden løsning kan dog være lidt økonomisk hjælp til blandt andet at dække nogle af udgifterne til selve brylluppet. At blive gift samt at fejre dagen med de nærmeste er sjældent en billig affære. Og selvom dagen er fyldt med gode minder, så kan den også være hård for pengepungen. 

En praktisk gave til brudeparret kan derfor være noget så simpelt som en pengegave. For at gøre pengene til en lidt mere personlig og speciel gave kan du vælge at give lidt lækre vine med samt et flot kort. Men lige meget hvad vil det kommende brudepar helt sikkert modtage gaven med et smil. Har de nemlig ikke brug for pengene til at dække udgifterne til brylluppet, så kan beløbet blive brugt til lige netop det, de nygifte mangler. 

Hvad end det er lækre håndklæder, noget nyt til brudeparrets hjem eller flotte smykker, så kan din personlige bryllupsgave hjælpe parret godt på vej. Går brudeparret en tur i Kronen Vanløse, kan de i hvert fald hurtig finde god inspiration til, hvordan pengene bedst kan blive brugt.