Valentinsgaver

En lille gestus med stor betydning. Du behøver ikke overrække 100 langstilkede roser til din elskede for at vise din kærlighed. Oftest er det de små, men betænksomme gaver, der virkelig batter. Få inspiration til den helt rigtige kærlighedsgave her

Til ham, der får dit hjerte til at flertakte

Skægolie - Rituals

Til den dejligste kvinde du kender

Sif Jakobs hjerte øreringe - Vibholm Guld & Sølv

Forkæl din kæreste med en valentinsgave

Valentinsdag kan være noget særligt for mange par, da det er kærlighedens dag. Ønsker du også at vise din kæreste, hvor meget du sætter pris på ham eller hende? Så kan du finde en flot valentinsgave i Kronen Vanløses mange butikker. Her kan du opleve skønne gaveidéer til både mænd og kvinder, så du har de bedste muligheder for at finde den rette valentinsgave. 

Romantiske gaver til en kvinde du har kær

Hvis du leder efter en romantisk gave til kvinden i dit liv, så kan du med fordel besøge vores smykkeforretninger. Her kan du få smukke armbånd, halskæder, ringe og meget mere. Vi har også butikker med tøj til kvinder, hvor du kan forkæle din kæreste med lidt nyt til garderoben. Måske vil hun blive glad for en ny nederdel eller en varm striktrøje?

Du kan også forkæle hende med en velduftende parfume. Det er nemlig skønt at få en duft i gave, da det kan føles som en dejlig luksus i hverdagen. Tilføj eventuelt en frisk eller sød duft fra vores store udvalg af fantastiske parfumer. Måske har vi lige præcis din udkårnes favorit? 

Derudover er vores friske blomster stort set altid et hit hos kvinder, da mange elsker et farverigt bundt . Køb for eksempel en smuk buket røde roser. Din kæreste vil helt sikkert blive meget glad for den romantiske gestus. 

Forkæl din kæreste med en gave på valentinsdag  

Vil du give din kæreste en fin valentinsgave, så besøg vores butikker. Du kan forkæle ham med et flot  nyt ur i vores smykkeforretninger. Det kan være skønt at få gaver, som gør, at man føler sig flot og velklædt, så udforsk vores udvalg af gaveidéer til den modebevidste mand. 

Hvis du er romantisk anlagt, og du ønsker at give din mand en personlig valentinsgave, så invitér ham ud at spise i et af Kronen Vanløses hyggelige spisesteder. For mange er det nemlig skønt at slippe for madlavningen for en aften, hvor I bare kan koncentrere jer om at nyde hinandens selskab over en god middag. 

Så kom forbi Kronen Vanløse, og find en god valentinsgave til din kæreste. Vi glæder os til at se dig.

Andre gaveguides

Guide: Studentergaver
Læs mere
Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Guide: Bryllupsgaver
Læs mere