Kronen Vanløse

Gaver til far

25. maj 2021

Gave ideer til fars dag

Han er den der ALTID bakker dig op. Tror på at du kan klare selv de største udfordringer og jubler med dig når det lykkes. Han står altid klar til at hjælpe dig… som da du klatrede i træer som barn, lidt højere end forventet, som da du skulle lære at cykle, da du flyttede hjemmefra og alt skulle bæres til 4. sal og da din første bil sagde mærkelige lyde. Ja, så var det ham der var din redningsmand.
Ham du ved altid har din ryg og støtter og beskytter, når verden går i mod dig. Det er selvfølgelig din FAR vi tænker på og snart er det fars dag og tid til at gi lidt ❤️ igen.

Nu er det tid til at forkæle din far når det den 5. juni er fars dag.

Skechers Farsdag 2
Et par nye sneakers fra Skechers vil helt sikkert være et hit - måske din far ikke altid husker at passe på sig selv - så vil et par sko fra Skechers være på sin plads - for f.eks. »Skechers Arch Fit« sko'en har særlig fokus på svangstøtte i indersålen, og her er formen udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger & 20 års data.

Bog og ide holdet
Forfatteren Kasper Steenbach har fulgt landsholdet i 5 år - her kommer man helt tæt på deres hverdag i trænningslejeren, på hotelet og selvfølgelig bå banen. Bogen om "holdet" fra Bog & ide Er en perfekt gave til den fodboldglade far.

sams chinos
Hos Sams finder du de fedeste chinos, og helt sikkert i en farve som også din far foretrækker.

Sinnerup gin
Ja det er måske ikke alle mænd der bliver glade for en håndtaske - men denne fra Sinnerup med lækker gin, vil nu nok falde i de flestes smag.

espresso House SALTED ICED CAPPUCCINO PECAN BUN
Har du bare lyst til at se din far - så inviter ham på et cafe besøg og smut forbi Espresso House i Kronen Vanløse - sommermenuen står på masser af lækre kolde drikke, som denne iced cappuccino med saltcaramel og en pecannødde bun.

Mulles thehus rom flødebolle
Hos Mulles Thehus finder du masser af lækre flasker kvalitetsrom, men er din far mere til de søde sager, så forkæl ham i stedet med de lækre flødeboller fra Frellsens Chokolade med rom i toppen.

Plaza ur
Det smukke herreur vil være en fin gave til din far - eller måske den til nybagte far der skal have en lille reminder om at nyde tiden inden ungerne er blevet store.

Intersport
Ja, vi kan ikke komme uden om, at det er fodbolden der kommer i fokus lige om lidt når der er EM på dansk jord - og mon ikke de fleste fædre skal se med… og hvis det kan blive i de rød/hvide-farver så kan det ikke blive meget bedre.
Trøjen her er fra Intersport.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.