Kronen Vanløse

Kondisko til børnene

29. april 2020

Sneakers, kondisko, hurtigløbere.. kært barn har mange navne. Vi viser dig et udvalg fra denne sæsons forårssko til børnene.

Find den bedste pasform og de sejeste modeller til børnene hos Kronen Vanløse

Græsset vokser og træerne begynder at skyde. Som forældre ved vi godt at vores børn ikke længere bør traske rundt i de efterhånden medtaget vinterstøvler, eller de lidt for små kondisko fra efteråret. Børn klager sjældendt over at skoene er for små - så det er derfor vigtigt, at du som forældre er opmærksom på det.

Nu er vi åbent igen og man har igen mulighed for, at tage ud og kigge på kondisko og sandaler til de små. Vi samlet inspiration til det svære valg - så i er godt forberedt til jeres valg af sko.

Ikke to par fødder er ens og derfor er det meget individuelt, hvilken pasform, der er bedst til det enkelte barn. Det kan derfor være svært at købe børnesko på nettet som sidder 100% korrekt på dit barns fod.

Hos Kronen Vanløse finder du børnesko hos Skoringen og Skechers som begge er eksperter i børnesko og ved, at man skal have ekstra meget tålmodighed, når det drejer sig om børn.

Forberedelser hjemmefra

Du kan som forældre komme den til tider trælse situation møde, ved at tale med dit barn om processen, hvor der måske skal prøves mange sko og hvor en fremmede mand eller dame skal trykke på fødderne.
Tilføj efterfølgende de mere posetive ting, som barnet også kan se frem til. Nemlig valget af SKOEN.
Det er jo ikke sikkert at dit barn forelsker sig i lige netop den sko, som passer. Så husk at forklarer at der jo er mange fine sko - men at det vigtigeste er, at de passer godt, så de kan løbe fra de andre i skolen eller vinde sjippekonkurrencen f.eks.

Der er stor sandsynlighed for, at I kan finde noget som både barn og forældre bliver glade for. Lige nu finder du nemlig forårssko med glimmer, palietter, prinsessefarver og egdy modeller til pigerne og tonsersko i alverdensfarver, lysfunktioner og army look til drengene.

Vi har samlet et udvalg af kondisko til børnene, så du har mulighed for at vise dem, hvad de kan forvente inden det vigtige sko-besøg i Kronen Vanløse.

Kondisko til børn skoringen pige
Alle sko fåes hos Skoringen, fra 400 kr.

Kondisko til børn skechers stor pige
Skechers, Sort 599 kr., Hvid 649 kr.

Gule sneakers børn skoringen
Hummel sneakers fra Skoringen til 349 kr.

Kondisko til børn skoringen dreng
Kondisko fra Skoringen - Fra venstre
Puma 500 kr., Skofus 400 kr., Leaf 400 kr.

Kondisko til børn skechers dreng
Skechers kondisko: Blå 499 kr. Sort med lys 549 kr.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.