Kronen Vanløse

Ny stil, små penge?

10. januar 2018

4 tips til din bolig!

Skal der ske noget derhjemme, uden at det slår bunden ud af pengekisten? Mange af os drømmer om en ny stue, et badeværelse der ikke ser så kedeligt ud eller noget helt tredje. I Kronen Vanløse elsker vi indretning, og er heldigvis hjem til en række lækre boligbutikker. Se vores fire top tips til indretning for små penge her:

1. Grønt skal der til

Uanset om du har grønne fingre eller ej, vil en plante eller to gøre en stor forskel i dit hjem. Hos Min Blomst kan du få en lang række forskellige, smukke planter – og hvis du er i tvivl om hvilken der passer til din livsstil, så spørg personalet. Derudover frisker planter også luften, så det er direkte sundt at have hjemmet!

2. Ryd op!

Er du også skyldig i at have en proppet vindueskarm, og et køkkenbord med tre forskellige dåser, en kaffemaskine, en toaster, en nøgleskål og en masse andet stående på sig? Ryd op! Kom alt det overflødige i skabene, smid det unødvendige ud. I stedet kan du pynte med udvalgt tilbehør som en flot skål fra Imerco. Brug evt. Pinterest til inspiration.

3. Nyt lys

En billig måde at ændre hele udtrykket i et rum, er at udskifte lyskilderne. Hos Sinnerup fører de en lang række smukke lamper i alle størrelser og prisklasser, der kan være med til at lave helt om på dit hjem. Gå på opdagelse og få inspiration i butikken, der i øvrigt er den eneste af sin slags på denne side af Storebælt.

4. Nye tekstiler

Nogle gange er det eneste der mangler på badeværelset bare et nyt forhæng. Og nogle gange mangler der bare nogle nye puder i stuen, eller et par nye viskestykker til køkkenet. Vi kan godt selv lide at gå i H&M Home, der med deres spændende kollektioner gør det lidt nemmere at opdatere til billige penge oftere. Lige nu har de nogle ret smukke ting i velour!