Kronen Vanløse

Shop sæsonens shorts trends

14. maj 2019

Masser af lækre styles

Dagene bliver længere, temperaturen stiger og træerne blomstrer. Sommeren er lige rundt om hjørnet, og det betyder at garderoben skal piftes med nye lækre trends. Vi har samlet sommerens flotteste shorts, som du kan købe i Kronen Vanløses butikker. Du finder hos Kronen Vanløse shorts til enhver smag.

H&M
Hennes & Mauritz byder på et stort udvalg af lækkert modetøj til kvinder, børn og mænd. De har også et bredt udvalg af shorts til kvinder. Du kan eksempelvis få disse højtaljede shorts med fast bælte i creme farve.
H&M Shorts

Eller disse korte twillshorts i viskose. Shortsene har en høj talje med elastik bagpå.
H&m shorts 2

MONKI
Få disse højtaljede denim shorts i et klassisk sort denim look.
Monki shorts

ONLY
Hos Only kan du få et bredt udvalg af denim. Få eksempelvis disse denim shorts med rå kant, samt blonde detaljer forneden.
Only

Eller disse ONLYCARDI denimshorts med destroyed detaljer i en medium blue farve.
Only shorts 2

Få også højtaljede denim shorts med flæse detaljer. Færdiggør shorts looket med et fint stofbælte.
Only shorts

SINNERUP
Få fat I disse smarte shorts fra Nümph i Sinnerup. Shortsene er med fast linning med læg foran og går lige til over knæet.
Sinnerup shorts

VERO MODA
Få disse fine højtaljede bukser med bindedetalje i farven Brun / Mahogany hos Vero Moda i Kronen Vanløse. Behagelige shorts i regular fit med stiklommer i siden.
Vero Moda shorts

VILA
Høj talje er igen et hit i år. Hos Vila kan du få disse fine højtaljede front tie shorts med bindebånd detalje. Med elastik ved taljen sidder den behageligt og er lavet i 100% polyester.
Vila shorts

SOLCREME
Har du endnu ikke investeret i Solcremen, til de varme grader, så har vi et klassisk bud.

Prøv denne solcreme fra Anthelios fra La Roche-Posay som 5 år i træk har vundet bedst i test. Solcremen har fået topkarakter for sin beskyttelsesevne, men også for teksturen og den lette fornemmelse man får når den påføres på huden.
Solcreme

Køb den hos Vanløse Løve apotek i Kronen Vanløse.