Kronen Vanløse

Skab hygge i den kolde tid

13. november 2019

Salmon Street har besøgt Sinnerup i Kronen Vanløse og viser hvordan de skaber hygge i den kolde tid.

Kender du den inspirerende boligblog Salmon Street? På bloggen dokumenterer parret Trine Trøstrup Darré og Anders Nielsen renovationen af deres fine gamle præstebolig i Valby, og i den anledning har de været en smut i Sinnerup i Kronen Vanløse for at finde smukke ting til indretningen af en hyggelig lille gæstehems.

Salmon Street gæstehems

Trine har altid ønsket sig en hems og da muligheden opstod i forbindelse med renovering af deres bolig, skulle den udnyttes.

“Vi ville gerne lave en hyggelig gæstehems til når vi har overnattende gæster – og en hems, vi selv kan bruge, hvor vi kan trække os tilbage og læse en bog eller slappe af, når der engang imellem er behov for dét i vores travle og renoverings fyldte hverdag.” Skriver Trine på bloggen

Gæstehems hos Salmon Street

Trine havde en lang liste med ønsker, til hvad der ville gøre hemsen hyggelig, sengetøj, puder, tæppe og læse lampe og nipsting

“Og vi kom hjem med nogle rigtig gode ting fra Sinnerup der opfyldte vores ønsker!”

Da Trine har en svaghed for puder, faldt hun blandt andet for Sinnerups store udvalg af pyntepuder i alle farver, former og materialer. En nem måde at skabe forandring i hjemmet til en overkommelig og fornuftig pris.

Sinnerup puder

Du kan læse resten af blogindlægget her, hvor Trine blandt andet roser Sinnerup for deres store udvalg af boligtilbehør og nips. Så gå på opdagelse i de fine inspirationsbilleder på bloggen, og smut en tur ind i Sinnerup, måske der er lidt inspiration til ønskesedlen. Du finder butikken på 1. sal i Kronen Vanløse – lige ved siden af metroen!

Trine var også på besøg i Sinnerup tidligere på året hvor det var stylingen af deres ny renoverede badeværelse der var i fokus
Trine ville gerne skabe et badeværelse med et råt og maskulint udtrykt, som dog samtidig havde masser af varme og hygge. Og heldigvis havde Sinnerup en masse styles, som passede perfekt ind i den forestilling. Læs blogindlægget her

På Salmon Streets instagramprofil kan du finde yderligere inspiration. Vi synes, det er blevet så hyggeligt og lækkert at vi nu også drømmer om en hems.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.