Kronen Vanløse

Sko til Kvinder

6. marts 2020

Stort udvalg af sko til kvinder

Sko til kvinder

Vi alle kender det. Vi har forskellige slags sko til hvilket som helst formål. Vi har dagligdagsskoene, der er både behagelige, men også moderne. Vi har skoene, som er lidt finere i det, hvis man skal til et vigtig møde eller blot gøre noget ekstra ud af sig selv til et familliearrangement. Og, vi må ej forglemme træningsskoene, som der bliver brugt til løb eller fitnesscenteret.
__## Træningssko til hende __
Men hvad er egentlig træningssko? Som du nok kan tænke dig til, så er det ikke blot for navnet, at skoene bliver kaldt træningssko. Det er nemlig vigtigt at træne i sko, der er designet til den træning du tænker at lave - om end det så er hård eller blød træning.
Det er f.eks. vigtigt, hvis du vil bruge skoene til løb, at du køber løbesko, hvorimod, hvis du blot træner i fitnesscenteret, så skal du have __fitness sko. De har hver deres formål.

__### Fitness sko til kvinder ____
Med fitness sko får du ofte en sko, der giver støtte hele vejen rundt i skoen, hvilket er afgørende, når du skal tage tungere løft. Derfor er det vigtigt, at foden sidder fast i skoen, så der er så lidt bevægelse som muligt. Det samme gælder også, når det kommer til støddæmpningen. Du tager ofte ikke så mange skridt i fitnesscenteret, når du skal løfte vægte. Derfor er støddæmpningen mindre relevant end ved en løbesko, men derimod er skoene lavere. På den måde får skoene et bedre greb i gulvet.

__### Løbesko til kvinder __
På den anden side, så vil en løbesko ofte have bedre støtte i hælen, da du ofte løber i en lineær bevægelse. Altså, du går fra hæl til forfod. Modsat fitnesskoene, er det vigtigt, at der er høj støddæmpning i løbeskoene. Dette skyldes, at du ofte lander hårdere og tungere med fødderne, når du løber. Hvis du løber med sko, som ikke har høj støddæmpning, kan du få skader.
Derfor er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige sko til den sportsdeciplin du udøver. Hos Kronen Vanløse kan du helt sikkert finde dit nye par løbesko og fitness sko til kvinder. De fås også i alverdens farver, hvor du f.eks. kan finde lyserøde løbesko. Bare tage et kig i Intersport!

__## Smarte sko til hende __
Vores super spændende butikker i Kronen Vanløse har alt hvad hjertet begærer efter. Især når det kommer til smarte sko til kvinder. Her har du mulighed for at finde super smarte sko, der både er moderne, praktiske og lækre at se på. Du kan f.eks. finde alt fra chelsea boots, sneakers til long boots – som helt sikkert er skoene til kvinder i 2020. Du kan besøge Bianco, Skoringen og Skechers i Kronen Vanløse.
Du kan også læse mere om inspiration til mode, hvor du bl.a. kan læse om hvordan du rengøre dine sko.
Hvis du vil læse mere om de sko, du helt sikkert skal holde øje med i 2020, så har vi her lavet en fin lille oversigt.

__BIACAROL Dress Chelsea / pris: 999,95 kr. __
Den klassiske Chelsea Boot. Støvlen stammer fra Dronning Victorias tid, hvor hendes private skomager opfandt designet. The Beatles gjorde støvlen populær i 60’erne. Støvlen er en slip-on style, da den har elastik i begge sidder som holder skoen sammen. Modsat lynlås, så giver elastikken et mere blødt og fint look. Den har spids snude, som giver et meget elegant og feminint udtryk. Hælen er en tunit sål, som er kendt for dens ”klik lyde”. Sålen er kompakt og i et stift/holdbart materiale. Samme som snuden, så tilføjer den en elegance til skoen. Støvlen kan både bruges til hverdag og fest.

Bianco 1

__BIABELENE Classic Chelsea Boot / pris: 499,95 kr. __
Denne model og også en Chelsea Boot, dog lidt mere klassisk grundet den runde snude. Modellen er egnet til hverdagsbrug, da støvlen har minimal hæl. Derudover kan den bruges til de fleste outfits. Den findes i to forskellige ”farver”, i syntetisk (glatte overflade) og tekstil (nubuck look a like). Den i syntet har en glat overflade som giver den et formelt look, hvorimod den i tekstil giver et mere afslappet udtryk.
Bianco 2

__BIACOFIA Leather Boot / pris: 999,95 kr. __
Man kan altid bruge et par klassiske støvler. Modellen har en holdbar gummiblokhæl, som gør den behagelig og stødabsorberende. Støvlen er i blødt og fint kalveskind, som former sig efter foden. Den glatte overflade giver et formelt look til enhvert outfit. Bianco får produceret sko i forskellige lande herunder Kina, Vietnam, Portugal og Italien. Den er perfekt til at pifte et look op, hvis man skal ud i en flot kjole eller bare et lækkert jakkesæt, dog kan den også kombineres med fx jeans, så bliver den straks mere casual.
Bianco 3

__BIAABBIE Long Boot / pris: 699,95 kr. __
Lange støvler er et kæmpe hit hver sæson. I år har vi fået en masse fede modeller. Vores absolutte favorit er denne. Den er lavet i slangeskindsprint, hvilket gør den lidt ekstra udover det sædvanlige sorte. Modellen har lynlås som gør den nem at komme i. Hælen er blot 5 cm, som giver den en overskuelig hverdagshøjde. Støvlens snude er spids og giver den hermed et elegant udtryk som er helt perfekt til en kjole eller nederdel.
Bianco 4

__BIADIVIVED Pump / pris: 499,95 kr. __
Denne model er en ”Mary Jane” model, som før i tiden var en del af en skoleuniform for både drenge og piger, naturligvis uden hæl. Denne model har en strop henover anklen, så den sidder bedre fast på foden. Overdelen er lavet i polyester som er et syntetisk materiale. Materialet er meget let, fleksibelt og stærkt. Derudover er inder sålen lavet i skind, så foden ånder bedre. Denne pump har en spids snude som giver et fint udtryk. Den har en blokhæl på 6 cm, som giver den en god højde og gør den nem at gå i. Modellen kan bruges til alt fra en kjole eller jakkesæt til et fint event, men også et hverdagssæt som par jeans og t-shirt.
Bianco 5

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.