Kronen Vanløse

Terrassemakeover

2. juni 2020

Inspiration til din terrassemakeover

Sinnerup har i øjeblikket et fantastisk samarbejde med kvinden bag grønt hus fra det populære TV2 program “Nybyggerne” i 2019, Lourdes, der i programmet var med til at inspirere Danmark med sine smukke og imponerende evner indenfor indretning. Du kender hende for sine unikke loppefund og DIY-projekter, og dem sammensætter hun i skøn symfoni med nye ting. Det er nemlig kombinationen af brugt og nyt, der ifølge Lourdes virkelig kan være med til at skabe noget helt særligt i indretningen.
lourdes indretter med sinnerup 1500x700

"Det er i mix´et mellem nyt og gammelt at magien opstår" udtaler Lourdes.

Lourdes får meget af sin inspiration til indretning ved at besøge forskellige butikker. Især lægger hun tit vejen forbi Sinnerup butikkerne - og har endda besøgt flere af dem.

Hun har altid været glad for Sinnerup, som hun siger, byder på lækkert design til hele hjemmet. Hun elsker kombinationen af sit eget genbrug sammen med nyt design. Hun falder igen og igen for de mange lækre materialer, der er at finde i Sinnerup.

Derfor har Lourdes indrettet sin terrasse i samarbejde med Sinnerup - for netop at vise, hvordan man kan kombinere disse to verdener.
lourdes 2

Du klan se meget mere fra samarbejdet ved at klikke dig ind på Sinnerups side her

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.