Kronen Vanløse

Tidsløse designklassikere

28. februar 2019

Hos Sinnerup får du tidløse designklassikere til ærlige priser

Et klassisk, veldesignet dansk møbel kan være prikken over i’et i ethvert hjem. Det ved de hos Sinnerup, og derfor lancerer de nu fem nye designklassikere, som alle kombinerer moderne design med klassisk, nordisk stil og dansk kulturarv. Bonus er, at møblerne er til gode priser, hvor de fleste kan være med, fortæller Lars Sinnerup, som er direktør i Sinnerup.

“Vi har taget møbelbranchen til os og tænker hele tiden udvikling for at skabe klassiske, danske designprodukter til ærlige priser, som alle kan være med på. Vi forventer de kommende år at byde ind med endnu flere spændende designklassikere, der kan give dét ekstra til det smukke hjem.”

De nye designklassikere tæller blandt andet loungestolen Victor, der med sit tidsløse look og strakte arme omfavner både dig og dit hjem. Den passer perfekt ind i en hyggekrog, og prisen starter fra 2.999 kroner.

1-Victor 1
3-Georgia daybad
4-New-age-spisebordsstol 1 2-Miami-2
Hvis det er en lækker, stilren sofa, du står og mangler til dit hjem, så har Sinnerup lanceret Miami. Miami i en 2,5 personers sofa, der med sin praktiske størrelse passer ind i både store og små rum. Miami koster 3.999 kroner og kan fås i blå, sort, grå, støvet grøn og gul.

Intet tilføjer et strøg af elegance og eksklusivitet som den nye Georgia daybed fra Sinnerup, som kan give ethvert rum det helt særlige moderne touch. Den elegante daybed indbyder til hvile og giver dig en pause i hverdagens travlhed. Georgia daybed koster 1.999 kroner og fås i støvet grøn, sort, gul, rust og lilla.

Mangler du en klassisk spisebordsstol, lancerer Sinnerup New Age spisebordsstolen med elegante veloursæder til 799 kroner. Eller du kan få en Viola stol, som er inspireret af den smukke violblomst, og er rank og elegant i udtrykket. Den finder du til 699 kroner.
Alle de smukke designklassikere findes i Sinnerup på 1. sal i Kronen Vanløse. Vi ses!