Kronen Vanløse

Tilbage til arbejde

17. august 2019

Tilbage til hverdagen, tilbage i arbejdstøjet.

Vi er alle så småt ved at vænne os til hverdagen efter ferien. Mange af os er allerede tilbage på arbejde og andre har stadig lidt ferie endnu.

Har du svært ved at finde arbejdstøjet frem, for så har vi samlet forskellige arbejdslooks som du kan finde i butikkerne. Her kan du finde en række looks som passer til din stil, er du til Casual, klassisk eller det helt tredje.

CASUAL STIL

Casual (Afslappet) er en kombination af elegance med komfort. Denne stil er muligvis en af de mest efterspurgte modestilarter lige nu. Ved at have en afslappet stil foretrækker man mere at have en T-shirt og et par sorte bukser frem for stramt og ubehag enhver dag. Denne stil har tendens til at holde sig enkelt og råber ikke efter det store smykke.

Vi har samlet et outfit, som inspiration til dit casual outfit.

Corduroy Frakke fra Only
Lang frakke i fløjs materiale med 2 lommer. Farven på denne jakke hedder Tobacco Brown og er et af de store hits til efteråret.
Skærmbillede 2019-08-15 kl. 11.24.49

Cropped Regular Fit Jeans Fra Vila
Prøv et par Cropped fit jeans som ville gå perfekt til frakken. Jeans som har et løst fit, og ikke skaber ubehag.
Skærmbillede 2019-08-15 kl. 11.37.26

Eller prøv

Pull on -bukser fra H&M
Løse bukser som ikke er ubehagelige, kan være en fantastisk løsning til et casual outfit. De kan sidde lige som de skal, uden at blive for jogging i stillen. I H&M finder du også et stort udvalg af bukser. Her kan du blandt andet finde disse pull on bukser, som passer perfekt til den afslappede stil.
Skærmbillede 2019-08-15 kl. 14.32.03

Aware t-shirt fra Vero Moda
Køb en basic T-shirt og få den ned i bukserne så du får en balance i dit casual outfit. Prøv eks. Denne T-shirt fra Vero Moda, i løst fit med rund udskæring. Er denne model ikke ligefrem din stil, eller har den det forkerte look. Så kig forbi vores butikker og find det du føler dig perfekt i. En fin strik ville også være helt perfekt til de kølige efterårsdage.
Skærmbillede 2019-08-15 kl. 14.06.40

Puma – Cilia fra Intersport
Færdiggør looket med et par lækre Puma sneakers fra Intersport. Puma cilia fås også i farven sort, og passer perfekt til det afslappede look her til efteråret. Du kan også finde andre modeller og farver hos Intersport, Skoringen eller Bianco. Find den stil der passer dig. Et par støvler kan også være et alternativ til efteråret.
Skærmbillede 2019-08-15 kl. 14.23.16 Skærmbillede 2019-08-15 kl. 14.23.24

KLASSISK STIL

Den klassiske stiltype er sikker, ren og traditionelt. I denne stiltype finder du mest neutrale farver i garderoben, som sort, hvid, marine, lyseblå og cremefarvet. Den klassiske stiltype er det oftest simple looks med små unikke detaljer. Det kan være en fin sort kjole med smykke detalje. Dette kan også være en fin blazer og et par bukser.

Er du til casual, feminin eller et klassisk look?

Kjole med bindebælte fra H&M
Knælang kjole i jersey med et fint fald. Uden ærmer med opretstående krave og meget fin og enkel til er hverdag på arbejdet.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 11.53.21

Store øreringe fra H&M
Pift kjolen op med et par store øreringe fra H&M. Giv den enkelte kjole en lækker detalje. Øreringene er 5,5 cm lange.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 11.53.40

3/4 – ærmet figursyet Blazer fra Vila
Få fat i en fin lækker blazer fra Vila og skab et look med et par stramme jeans samt højhælede. En klassisk stil, som alle ville kunne lide. Blazeren er åben uden knapper og feminin i syningen
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 14.09.48

Blondetop fra Vila
Blazeren lukker i forvejen af for arme og ryg. Derfor kan en top med åben barm være et godt valg. Toppen er designed med blonde detaljer og er i den fine brune efterårsfarve.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 14.19.12

Vmsophia high waist skinny fit jeans fra Vero Moda
Kombiner blazer og bluse med et par lækre jeans fra Vero Moda. Disse jeans er højtaljede og giver en fin talje. Den passer dermed perfekt med blazeren og et par fine højhælede sko.
Skærmbillede 2019-08-15 kl. 11.28.09

Caprice damepump sort fra Skoringen.
Færdiggør det klassiske look med et par alminelige højhælede. Højhælede sko kan du finde i butikkerne Skoringen og Bianco.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 14.38.08

FEMININ STIL

Går du efter den feminine stil, anbefaler vi pastelfarver og nude. Særligt blonder i lyse nuancer og print med blomster og romantiske motiver er egnet til denne stil. Spinkle smykker med sten og perler ligger særligt op til den feminine stil. Stilen omfatter også silkelooket. I foråret og sommeren springer denne stil særligt frem.

Vi har plukket et par produkter som nøgleprodukt i dit outfit

Stribet midi kjole fra Vila
Når vejret så småt begynder at blive køligt, går vi på udkig efter lange ærmer, længere kjoler og frakker. Sommeren er så småt ved at være slut og efterårsmoden lander i butikkerne. Det kan derfor være svært at finde fine kjoler i lyse farver. Hos Vila kan du lige nu finde denne lækre midi kjole i pastelfarverne. Kjolen har lange ærmer og vil passe perfekt med et par sneakers til efteråret.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 14.42.16

Trenchcoat fra H&M.
Klæd dig på med denne flotte trenchcoat i farven Kakigrøn. Trenchcoaten har et bindebånd der gør der giver det feminine look. Den fås også i lyslilla og beige. Dermed er den god til at tage på lige op til og i efteråret.
Skærmbillede 2019-08-15 kl. 15.11.36

Plisseret højhalset midikjole
Det er blevet nemt at finde kjoler, bluser og kimonoer med blomsterdetaljer i butikkerne. Klæd dig på i den feminine stil med denne fine midikjole med de flotte blomsterdetaljer, samt en lækker farve. Den har lange ærmer og høj hals og kan dermed let bruges i de småkølige dage.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 14.31.04

CHIC STIL

Chic er kendetegnet ved at være trendy og at have fokus på den nyeste mode. Den som bærer denne stil, har veltilpassede stilfulde design der er temmelige klassiske. Denne elegante stil har som regel stærke farver som ikke er ekstravagante. Hvis du kan afspejle dig i denne stil, betyder det at du har en garderobe med et symbol på stil.

Creton Akiza bluse
Er du ikke meget for kjoler, kan du altid finde andre produkter i butikkerne. Prøv denne enkelte bluse med transparente ærmer og elastik med smock-effekt i halsuskæringen, taljen og ved begge ærmer. Den er fin, feminin og klassisk. Derudover er den i olivengrøn som også er en efterårsfavorit.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 12.00.12

Feminine bukser fra Vero Moda
Kombiner Creton Akiza blusen med et par fine bukser fra Vero Moda. Bukser med et feminint look, som ville passe perfekt under blusen, med et par lækre stiletter/åbne sko.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 14.48.08

Frakke i uldblanding
Prøv denne figursyet frakke i blød uldblanding. Frakken har en krave og skjulte tryknapper. Denne uldfrakke er i efterårs farven brun/kanel og kan helt sikkert give dig et ekstra glimt. Vil du gerne skabe denne stiltype men er frakken ikke lige dig. Så kig forbi butikkerne og find din stil.
Skærmbillede 2019-08-22 kl. 09.27.17

Pointed Toe Pumps fra Bianco
Skab et chic look med disse flotte men klassiske stiletter i vinyl look. Stiletten har en høj hæl, og passer derfor perfekt til denne stil.
Skærmbillede 2019-08-16 kl. 13.18.30

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.