Kronen Vanløse

Alt til den nære jul

Alt til den nære jul

JUL I KRONEN

I år sætter vi fokus på den nære, trygge og hyggelige jul her i Kronen. Først og fremmest skal vores center være hyggeligt og indbydende, så man som ’nabo’ og medarbejder føler sig velkommen og kommer i julehumør, når man træder ind over dørtærsklen.

Med ’den nære jul’ ønsker vi i lige så høj grad at sætte fokus på de værdier, som taler til vores nære og tætte relationer – en jul, som i lige så høj grad som gaveindkøb, julestres og glitrende julepapir fokuserer på fællesskabet, sammenhold, venskab – de ting, som virkelig betyder noget for os. En nær jul er en jul, som bringer os sammen, som sætter fokus på samvær og de gyldne stunder imellem mennesker. En jul, hvor vi igen i år skal passe på hinanden, så vi er trygge, men samtidig fejrer den højtid, som vi alle elsker.

Og så er det julen, hvor man hurtigt kan få klaret de praktiske gøremål, da vi for de fleste ligger lige rundt om hjørnet. Vi ønsker at gøre det nemt og dermed frigive lidt tid til de gyldne stunder med dem, du holder af.

Kronen ønsker jer alle en helt igennem fantastisk jul med masser af hygge, fællesskab og ikke mindst nærvær.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.