Kronen Vanløse

Besøg vores nye restaurant Olivaceous

22. februar 2019

Ny restaurant åbner i Kronen Vanløse med alt det bedste fra Middelhavets køkken

Kan du heller ikke få nok af sprøde pizzaer, silkebløde pastaretter og lækre salater overhældt med skøn, grøn olivenolie? Så er der gode nyheder! Restauranten Olivaceous er netop åbnet på 1. sal i Kronen Vanløse, og serverer alt det bedste fra Middelhavets køkken.

Middelhavsregionen er kendt for en overflod af grøntsager, olivenolie og friske krydderurter og er influeret af blandt andet de arabiske køkkener. På restaurant Olivaceous kan du dykke ned i det bedste fra de italienske, græske, tyrkiske og spanske køkkener, der findes i Middelhavsområdet.

Du kan både gå ombord i en overdådig buffet og en á la carte menu. I bufféen findes alt fra fyldte, græske vinblade, forskellige slags dips og hummus, diverse salater og varme retter. Der er mættende vegetariske retter og alt hvad hjertet begærer af kød fra både land og vand. På menuen er der blandt andet klassiske forretter som melon med skinke og dybtstegte blæksprutteringe, der er fyldige salater og masser af godt kød og fisk.
Til dem, der elsker en klassisk, italiens pastaret er der også muligheder nok. Lasagne, spaghetti alla bolognese og spaghetti alla carbonara vil alt sammen kunne nydes i Olivaceous.

Restauranten kommer til at ligge på 1. sal i Kronen Vanløse mellem Joe & The Juice og Vila og har åbent fra klokken 10 til 22 hver aften.
Vi glæder os til at se dig til masser af lækre måltider i Olivaceous!