Kronen Vanløse

Café Sinnerup er åbnet

Moderne nordisk univers med et twist af fransk bistro

Café Sinnerup er åbnet

Vi er så glade for endelig at kunne sige, at Café Sinnerup er åbnet i Kronen lige overfor Føtex.

I Café Sinnerup er fokusset på høj kvalitet og god service til en fornuftig pris, præcis ligesom i Sinnerup butikkerne.

Kig forbi det flot indrettede loungeområde, hvor der er plads til alle - uanset om du har shoppet i et par timer og blot trænger til at sidde ned med en kop kaffe, eller om du har lavet en aftale med en veninde til lækker frokost og et glas vin, så er der plads til dig. Caféen byder på nogle rolige og smukke rammer, hvor man kan koble af.

Identiteten bag Café Sinnerup læner sig helt bevidst meget op ad Sinnerup butikkerne både i udtryk og koncept.

Moderne univers

Caféens univers er moderne og nordisk - med et twist af fransk bistro, hvilket også kommer til udtryk både i menuen og i indretningen. Visionen er, at skabe et food univers, og derfor er det også gourmet udvikler Nicolas, som står i spidsen for caféen. Kunden vil kunne se og smage produkter fra food serien i caféen og blive inspireret til hvordan de selv kan bruge produkterne i køkkenet.

Derudover vil man naturligvis sidde i Sinnerup's egne møbler og alt mad og drikke vil blive serveret i nøje udvalgt Sinnerup køkkenstel-, glas og bestik.

Se menukortet her

I caféen kan man sidde og nyde en fransk quiche med et glas hvidvin, og blive inspireret, både i forhold til hvad de skal have til aftensmad og hvordan man kan indrette deres hjem.

Fra morgenstunden vil der blive serveret alle slags kaffe, friskpresset juice, varme croissanter og friskbagte baguettes, franske wienerbrød og yougurt m. frugt og granola. Alt sammen vil kunne fåes to-go og to-stay.

Fra kl. 11.30 vil der være mulighed for nyde alt fra en sprød croqemonsieur, en friskbagt quiche (mad-tærte) med fx. gedeost, tomat og basilikum, eller en varm ret som vil varierer fra dag til dag, fx. andeconfit kartoffelmos, boeuf bourguignon eller en vegetarisk grønsagsret som fx. ratatouille.

Drikkelse vil bestå alt fra kaffe, Sinnerups egen vin som Nicolas har udviklet og franske sodavand som fx. Orangina.

Velkommen og velbekomme i Café Sinnerup.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.