Kronen Vanløse

Efterår i alle former

26. august 2020

Bliv klædt på til efteråret

Efterårsmode i alle former

Uanset om du er stor eller lille, tyk eller tynd, eller bare helt gennemsnitlig så har vi masser af lækre nyheder i butikkerne der klæder dig.

Vores 1. sals butikker bugner af nye lækre efterårsstyles. Varme sweatre, jeans, støvler, frakker, men også masser af smukke kjoler som fungere med bare ben eller tykke strømpebukser.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvad der klæder dig? Så kig forbi butikkerne og lad de søde ekspedienter hjælpe.

Vi samler henover den kommende tid små ekspertvideoer her på siden samt på vores sociale medier. Her har du mulighed for, at møde det dygtige personale i vores butikker, hver især ekspert inden for deres område, som kan inspirere dig til nye farver, materialer eller snit.

Her vil du møde:
Christian fra Skechers som kan hjælpe dig med at finde det helt rette par sko, med den rette støtte og komfort.

christian

Video Skechers

Kimmie fra Change Lingerie, som ved hvad den rette BH kan gøre for dit selvværd. Og med hele 88 forskellige størrelser kan de finde den perfekte størrelse til enhver kvinde.

Besøg Kronen Vanløse

Men intet af dette kan erstatte et besøg i her i centret. Vil du undgå fejlkøb, men samtidig blive inspireret til at prøve noget nyt, så må du kigge forbi og prøve tøjet på, så du sikre størrelsen, snittet og farven er den rette.

Vi har masser af plads og der er håndsprit ved alle indgang og i alle butikker, så der bliver passet på alles sikkerhed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Kronen Vanløse

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.