Kronen Vanløse

Inspiration til forårsstyling med Pii

25. maj 2019

Nye ideer til hverdag og fest

Tirsdag den 30. april inviterer vi indenfor til professionel inspiration og rådgivning i Frisør Pii i Kronen Vanløse. Du booker tid inde i salonen i stueetagen i Kronen Vanløse. De dygtige frisører står klar til at tage sig godt af dig og rådgive og vejlede dig til, hvordan du får det meste ud af lige præcis dit hår og din klipning. 

De dedikerede frisører hos Frisør Pii holder sig altid opdaterede på den nyeste viden på området, så de står klar til at rådgive dig om den bedste behandling. Sammen med stylisten vil I også sammen kigge på, hvilke af forårets trends og tendenser, der vil klæde dig rigtig godt. 

Om det er nye idéer til hverdagslooket eller et særligt look til en bestemt anledning, du leder efter, så står de i Frisør Pii i Kronen Vanløse klar med rådgivning og inspiration. 

Hver konsultation varer cirka 40 minutter, og du får selvfølgelig bobler at nyde imens. Du får også en lækker goodiebag i hånden, når I er færdige. Så kom ind og book en tid til lækker selvforkælelse og inspiration i Frisør Pii i Kronen Vanløse. 
Det koster 100 kroner. Booking foregår i butikken.