Kronen Vanløse

Hvem skal vinde et nyt look?

12. september 2019

Vanløse Bladet søger en modig vanløseborger, der tirsdag 24. september har lyst til at bruge en hel dag på at blive forvandlet med nye lokker hos Frisør Pii, make-up og lækkert efterårstøj fra Kronen

FORVANDLING: Har sommeren sat sine spor på hår og hud og synes du, at det er de samme fem gamle klude, der hænger i klædeskabet.

Kunne du godt trænge til en ordentlig omgang og et nyt look?

Så kan du måske blive den heldige vinder af Vanløse Bladet og Kronen Vanløses make-over-konkurrence, der finder sted tirsdag 24. september i Kronen.

Man kan vinde en komplet styling i Frisør Pii, hvor man kommer under kærlig behandling af frisør Louise Pii til en værdi af 3.000 kroner.

Herefter vil man få lagt makeup og så vil en personlig stylist klæde vinderen på i nyt efterårstøj fra centrets butikker. Man får et gavekort til en værdi af 2.000 kroner til køb af det tøj, du kan lide fra stylingen.

Betingelsen for at deltage i konkurrencen er, at man skal være frisk på et helt nyt look – det er ikke nok at få klippet spidser eller lavet få striber i håret. Og så skal man sætte kryds i kalenderen 24. september fra 9 til 17, hvor make-overen finder sted.
Sådan deltager du:

Skriv en kort mail med navn, adresse og telefonnummer samt en beskrivelse af, hvad man søger nyt look til. Er det til arbejdet, til fest eller blot til hverdag.

Du må også meget gerne komme med en kort personlig historie og fortælle lidt om dit liv i Vanløse.

Husk at sende et vellignende billede med af dig selv – helst i fuld figur. Du skal også skrive din tøjstørrelse (cirka), så stylisten kan nå at finde tøj frem.

Du skal være opmærksom på, at Kronen Vanløse, Frisør Pii og Vanløse Bladet ejer rettighederne til billederne og må bruge dem i markedsføring og kommunikation.

Send din ansøgning til Vanløse Bladet på red@vanlosebladet.dk – skriv MAKE-OVER i emnefeltet – vi skal have din mail senest torsdag 19. september.

Vinderen får direkte besked.