Kronen Vanløse

Jazz Café på Terrassen

26. juli 2018

Lune aftener, kølig rosé, lækker mad – og måske lidt jazz?

Tre torsdage i august inviterer Coco Clementine og Kronen Vanløse til sommer jazz på Terrassen. Du kan blandt andet opleve bossa nova, smooth jazz og New Orleans jazz, når Jazzkollektivet stiller op med deres dygtige musikere.

Kig forbi kl. 17.30 de tre første torsdage i august, og få en lækker musikoplevelse på vores store sydvendte terasse.

Der er gratis entré, og tilmelding er ikke nødvendigt.
 

PROGRAM

2/8 Bossa Nova
Jazzkollektivet tager lytterne med på en tur til Brasilien, hvor bossa novaen blev opfundet af Antonio Jobim på en fortovscafé i Rio De Janeiro. Groovet er tilbagelænet, afslappet og eksotisk. Tankerne ledes sydpå til hvide strande og bagende sol, når f.eks. den klassiske bossa-komposition ”Girl From Ipanema” fremføres.   
Besætning:
Sax: Hannes Bennich (SE)
Piano: Marie Buch Hoyer (DK)
 
9/8 Smooth Jazz
Jazz skal være for alle og opleves live. Det er Jazzkollektivets mission og her passer smooth jazz ekstra godt ind. Sætlisten på denne dato er det lækreste soul-jazz som bliver fremført af Jasmin Gabay i front. Der vil også være jazzede fortolkninger af pophits du hører i radioen. 
Besætning:
Vokal: Jasmin Gabay (IL/DK)
Piano: Frederik Flach (DK)
Kontrabas: Martin Lund (DK)
 
16/8 New Orleans
New Orleans er kendt for sine stærke rødder i jazzmusikken. Her skal vi helt tilbage til starten af det 20. århundrede, hvor ragtime/dixieland havde sin spæde start som march- og gademusik. Jazzkollektivets sætliste er her sammensat af den lækreste new-orleans-jazz med Asbjørn Storms støvede trompet i front. 
Besætning:
Trompet: Asbjørn Storm Kamban (DK)
Guitar: Asger Søgaard Hajslund (DK)
Kontrabas: Martin Lund (DK)