Kronen Vanløse

Konfirmation - Guide til det vigtigste

8. marts 2020

Guide til alt det du skal huske til konfirmationen.

Årets vigtigste begivenhed – Konfirmation!

Igen i år har en masse familier en stor fest i vente lige om lidt. Lokalet er fundet, invitationerne er sendt ud og hvad nu?

konfirmand Sams jakkesæt Kronen Vanløse
Konfirmand Sams Klik her og se hele Sams konfirmationskatalog

Konfirmationskjole Kings & Queens
Konfirmationskjole Kings & Queens

Vi har lavet en huskeliste til dig, der skal holde konfirmation, så du er sikker at have styr på det hele.

• Gæsteliste, Invitation & farvevalg
• Menu
• Tøj
• Hår, makeup & negle
• Sko & smykker
• Borddækning
• Bordplan
• Transport fra kirken
• Fotograf
• Gæstebog
• Ønskeliste
• Tale & underholdning
• Takkekort
• … og så kom BLÅ MANDAG

Hos Kronen Vanløse kan vi hjælpe dig med en masse forberedelser til den store dag. Vi har samlet lidt inspiration til både konfirmand, forældre og gæster.

For de fleste piger giver konfirmationsfesten en anledning til at få lov at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Der bliver taget mange billeder på dagen og derfor er det også vigtigt at der er styr på både hår og makeup.
Hos Matas finder du et stort udvalgt af nude makeup og de står klar til at guide og rådgive dig, hver enten du ønsker et meget makeuppet look eller det mere naturlige.

Konfirmation negle Dalenas nails & beauty Kronen Vanløse

Det giver bare en ekstra fin og feminin følelse af få flotte lange negle, der kan vises frem ved hver skål til festen. Hos Dalenas Nails & Beauty kan du få flotte negle i den form og med sten eller glimmer som du foretrækker. Kom ind i butikken og hør mere eller book en tid på tlf. 51 79 63 89.

Og når toppen er på plads skal bunden også være i orden. Sneakers er stadig noget af det mest hotte og er med til at give både piger og drenge et cool og frisk twist til den lidt mere formelle kjole eller jakkesæt.
Du kan med fordel også købe et par fede sneakers, som kan genbruges til din Blå Mandag. Da de jo passer til alt. Hos f.eks Bianco og Skoringen kan du finde forskellige udgaver af den hvide sneakers.

konfirmation sneakers hvid Bianco
Hvide Sneakers Bianco

Konfirmation sneakers hvide Skoringen Kronen Vanløse
Hvide Sneakers Skoringen.

Du kan desværre ikke selv bestille vejret på den udvalgte dag. Og derfor er det vigtigt at huske, at have noget overtøj med, hvis din kjole er uden ærmer. Vi har blandt andet denne hvide Denim jakke fra Vero Moda, som kan macthes flot med de fleste konfirmationslook.

Denim jakke hvid konfirmation Vero Moda
Denim jakke fra Vero Moda

Bordplanlægning

Hele planlægningen omkring bordplan, borddækning osv. Er ofte forældrenes tjans. Og selvom det ofte først er muligt at lave det dagens før, så husk at det tager længere tid end man lige går og tror. Så lad dig inspirerer op til dagen og sikre at få indkøbt duge, pynt og andet inden. Vi kan anbefalde dig at slå et smut forbi Sinnerup, HM HOME eller Imerco som har en masse fine borddækningsideer og farvekombinationer udstillet i butikkerne.

Borddækning konfirmation Kronen Vanløse Imerco

Og hvis du er til det, så har Bog & idé en masse fine gæstebøger. Det kunne jo være starten en hel konfirmationsbog, hvor du også senere indsætter billeder, taler, sange og andet fra dagen.
Eller du kan gemme bogen og samle gæstehilsner fra de kommende fester I måtte invitere til.

Den helt rigtige gave til konfirmanden.

Gave konfirmation inspiration gaveideer Kronen Vanløse

Det kan være svært at finde på den helt rigtige gave til konfirmanden. Hvad enten det er tæt familie eller et vennepars barn. Mange unge ønsker sig penge, så de kan spare op til en større ting.
Men der er altså rigtig mange gode gaveideer at finde hos Kronen Vanløse og her har vi samlet lidt inspiration til ønskelisten eller gaven, der kan give glæde hos konfirmanderne 2020. Som også kan kombineres med en pengegave, hvis budgettet er til det.

Bog Gaveide konfirmation

Der findes mange sjove, hyggelige eller kulturelle bøger til unge mennesker.
vi anbefaler ’Sådan overlever du livet”, som rummer en masse fine tegninger, med et kærligt, sjovt, klogt og lige-i-ansigtet råd om alt fra billeder af kønsdele til religion og forelskelse er solid livsvisdom til søde, skrækkelige, sårbare, skøre og skønne teenagere med livet foran sig.

’Sådan overlever du livet’ af Maren Uthaug fås hos Bog & idé 149,95kr.

Smykker vil altid have en særlig betydning. Har du et særligt bånd til konfirmanden vil et livslangt minde findes i et smykke. Hos Vibholm Guld og Sølv finder du blandt andet de populære brands som By Biehl og Sif Jakobs

Sif Jakobs øreringe konfirmation 2020 Vibholm
Sif Jakobs Øreringe fra Vibholm

By biehl konfirmation gaveide Kronen Vanløse Vibholm
Halskæde fra By biehl fåd både hos Vibholm og Plaza

Blandt årets gavehit finder du stadig de berømte træfigurer fra Kay Boyesen, Archietctmade og en masse andre. Her finder du alverdens søde dyr som også kan have speciel betydning fra modtageren. Der er stor inspiration at hente hos både Sinnerup og Imerco.

Som noget helt nyt i år kan du få denne fine giraf hos Sinnerup.
Giraffen fås i to størrelse og er lavet i eg.

Gaveide konfirmation giraffer Sinnerup Kronen Vanløse
Giraffen fås i to størrelser
Small: 13 x 5 x H30,5 cm. 399 kr.
Large: 18 x 7 x H40,5 cm. 699 kr.

Er du helt på bag bund og synes at pengegaven er lidt for kedelig, så giv konfirmanden mulighed for at få et gavekort til Kronen Vanløse, som kan byde på alt fra skønhed, mode, sko, interiør, smykker eller andet.
Du kan købe dit gavekort her på siden eller i Føtex kiosken.
Kan du ikke vente til at gavekortet kommer hjem med posten? Så køb et gavekortbevis og få det leveret direkte på din e-mail eller sms
Find gavekortet her

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.