Kronen Vanløse

Mød os i Kronen

25. april 2019

Mød nogle af Kronens mange medarbejdere i ny kampagne

Det er medarbejderne i Kronen Vanløse, som hver dag kommer på arbejde og sørger for, at kunder og gæster får den bedste shoppingoplevelse i hjertet af Vanløse. Derfor hylder Kronen nu nogle af de mange mennesker, som gør Kronen speciel i den nye kampagne Mød Mig i Kronen. På skærmene i centret og på Kronens Facebook og Instagram vil du den kommende tid se små videoer med blandt andet Andreas, som ejer Olivaceous, Sidsel, som arbejder i Intersport og mange flere.

Herunder kan du se videoerne, møde Kronens medarbejdere og læse en lille smule om hver af personerne. Og så kan du selvfølgelig møde medarbejderne ude i centrets butikker.

Andreas, ejer af restaurant Oliavaceous
Andreas, som selv er græsk, vil introducere danskerne til Middelhavets køkken. Du kan møde Andreas i restaurant Olivaceous på 1. sal i Kronen Vanløse.

Sidsel, ansvarlig for Visuel Merchandise i Intersport
Sidsel 25 år gammel, og hun elsker det gode humør blandt kollegaerne i Intersport. Hun elsker at hjælpe kunderne med at finde sportsudstyr til børn. Mød Sidsel i Intersport i stueetagen i Kronen Vanløse.

Cecilie, frisør hos Pii
Cecilie siger selv, at hun ikke laver andet end at arbejde med hår – så meget elsker hun det. Derudover er hun glad for, at der altid er god stemning i butikken. Du kan møde Cecilie i Frisør Pii i stueetagen i Kronen Vanløse.

Anne Dorte, butikschef i Rituals
Anne Dorte elsker at være i kontakt med mennesker, og hun siger selv, at hendes hjem efterhånden ligner butikken en hel del. Du kan møde Anne Dorte i Rituals i stueetagen i Kronen Vanløse.

Mégane, elev i Sinnerup
Megane er halvt fransk og halvt dansk, og hun brænder for at arbejde i køkkenafdelingen i Sinnerup. Hun elsker, at dagen altid slutter af med latter, når hun er på arbejde. Du kan møde Mégane i Sinnerup på 1. sal i Kronen Vanløse.