Kronen Vanløse

Ny kunst på Terrassen

6. juni 2018

The Journey af Thomas Andersen flytter ind

Opmærksomme Vanløseborgere har måske opdaget, at der på Terrassen i Kronen Vanløse er udsprunget et nyt, stort kunstværk.

Det 13 meter lange vægmaleri ‘The Journey’ er udtænkt af den københavnske kunstner Thomas Andersen, der til daglig driver madebythomas.dk, samt galleri og kunst butik Blandt Andet på Matthæusgade. Sammen med designer og kunstner Anna Dóra Valsdottir fra EiDí Design, har han over den sidste uge arbejdet hårdt for at få Terrassen i Kronen Vanløse klar til sommeren.

“The Journey er en fortælling om tre små frø, der bevæger sig hen over et solbeskinnet landskab for at slå rødder. Vi ville gerne skabe et sjovt motiv, der inspirerer både unge og gamle til at kigge nærmere, og måske finde på deres egen historie om de tre karakterer. Det har været rigtig hyggeligt at stå herude, og møde en masse flinke Vanløseborgere, og vi håber de bliver ligeså glade for maleriet som vi er,” forklarer Thomas.

Nysgerrige sjæle kan netop nu se det flotte maleri, som befinder sig på Terrassen i Kronen Vanløse, lige overfor Burger Garage.