Kronen Vanløse

Nye butikker & restauranter i Kronen

12. september 2017

Velkommen til Kronen Vanløse!

Kronen Vanløse er det nye kvarter i hjertet af Vanløse, og det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 60 butikker bringer Kronen mode, mad, bolig, sundhed, elektronik, børneartikler og fitness, samt andre specialistbutikker nærmere til dig.

Vi er meget begejstrede over, at alle dine yndlingsbrands, vil være at finde her! Hos Kronen kan du finde mode for alle aldre og stiltyper hos populære butikker såsom H&M, Monki, Only, Vero Moda og Vila. Vi er også rigtig glade, for at sige velkommen til de uafhængige brands Kings & Queens og Suite.

Vi har sko, accessories, smykker, ure og brillespecialister: Plaza, Thiele, Neye, Skechers, Bianco og Skoringen.

Du kan kan finde alle dine dagligvarer hos Føtex – frisk brød fra morgenstunde hos deres bageri, og kød hos deres slagter. Vi har også en Lagkagehuset med deres store udvalg af lækkert brød og kage. Mulles Thehus sælger et lækkert udvalg af the fra hele verden, samt chokolader – så kommer du ikke i klemme når du skal have gæster!

Til de boliginteresserede er der masser inspiration at hente, hos butikker som Sinnerup og Imerco. Hjemme-krea hos Flying Tiger.

Come og smag på Kronen hos Joe & The Juice, Espresso House, The Kebab Factory, Café Coco Clementine og Milano. Hold dig i form hos Fitness World og find dit udstyr hos Intersport. Og lad Vanløses berømte apotek hjælpe dig med alle dine sundhedsbehov. Hvis det er vitaminer til hovedet du er på udkig efter, så har Bog & Idé alle de nyeste bøger, kontorartikler, hobby materialer, spil og gaver. Dine dyr kan du tage dig af hos vores nye MiniZoo.

Forkæl dig selv, eller forkæl hende, hos Rituals, hos vores blomsterhandler Hartmann Blomster eller hos Dalena’s Nail & Beauty. Og hop ind i 3 for alle dine mobil- og databehov, eller få din telefon fikset hos Repfone.

Kronen Vanløse er det nye sted at shoppe, mødes, slappe af, spise og have det sjovt i hjertet af Vanløse- Uanset om du leder efter et sted i nærheden at møde dine venner, eller om du er på vej til eller fra byen, vil du kunne finde det helt rigtige sted, at bare stoppe, slappe af og trække vejret. Velkommen til Kronen!