Kronen Vanløse

Spændende, nye pop-up shops

15. marts 2019

Besøg de nye butikker i foråret

Pop-up butikker med pels, t-shirts med naturtryk og kjoler lavet af genbrugsmaterialer gæster Kronen Vanløse.

Tre nye, interessante butikker gæster Kronen Vanløse som pop-up shops i slutningen af marts. Det er butikkerne furbysofie, CH Studio og Fauna Copenhagen, som du fra den 21. til den 23. marts kan opleve lige midt i Vanløse.

Furbysofie forhandler eksklusive pelsjakker og pelsaccessories med fokus på flot design og bæredygtighed. Mange af produkterne laves af pelsrester, som sikrer, at prisen holdes nede og at hele dyret bliver brugt. Butikken er grundlagt af Sofie, som er fjerde generation i minkbranchen i hendes familie, og som har en stor passion for at skabe bæredygtige pelsprodukter. Den bæredygtige tilgang giver pelsene et råt og mere hverdagsagtigt udtryk, og de kan styles på mange forskellige måder. Furbysofie er i Kronen Vanløse på torvet foran Neye fra den 21.-23. marts.

Den anden butik, som popper up i Kronen Vanløse, er Fauna Copenhagen, som laver smukke og bæredygtige t-shirts med print fra Nordens fauna. Fauna Copenhagen blev grundlagt i 2018 af Caroline Reumert. Hun havde en vision om at skabe smukke basis t-shirts i høj kvalitet, der skate bevidsthed om det vilde dyreliv i Danmark og resten af Skandinavien. Alle print er fra originale håndtegninger og er lavet i vandfarve og sort tusch. Fauna Copenhagen er i Kronen Vanløse på torvet foran Neye fra den 21. – 23. marts.

Den sidste butik, der gæster Kronen Vanløse i marts er CH Studio.
Caroline Hundsholt Studio, laver unikke beklædningsdele af genbrugte materialer. Caroline designer og syr det hele selv og alle styles er forskellige. Her kan du blive fristet af de farverige kjoler og håndlavet badetøj, der byder dig indenfor i en farverig drøm om sommer.

Kom ind i Kronen Vanløse og oplev Caroline Hundsholt Studio som pop-up butik når hun gæster Kronen den 22. -23. marts.

I foråret kommer der til at være forskellige spændende pop-up butikker i Kronen Vanløse, så hold øje med hjemmesiden og i centret.