Kronen Vanløse

Unik fashiontaske fra Neye

22. oktober 2020

Unikt udvalg af fashiontasker

Eksklusive designdetaljer og høje krav til kvalitet

NEYE har i samarbejde med den anerkendte accessories-designer Camilla Dalager lanceret et nyt in-house brand. HERA, som brandet hedder, henvender sig til den fashionorienterede, danske kvinde og er skabt med eksklusive designdetaljer og høje krav til kvalitet.

Ønsker du som mange andre at investere i en taske, du kan have glæde af flere år frem, så er HERA serienn noget for dig. Her kombinere NEYEs DNA med en designmæssig kant, og HERA placerer sig helt i toppen, hvor krav om funktionalitet og eksklusivitet til en fair pris er forenet.

NEYE HERA Anna 1299

Samtidig med at du får en ny taske af høj kvalitet kan du glæde dig over, at NEYE hvert år doneres sit overskud til dansk kræftforskning.

Designeren bag, Camilla Dalager, udtaler:
"Samarbejdet har fungeret rigtig godt og det er en fantastisk mulighed at få lov at designe en så eksklusiv kollektion til den største taskekæde i Danmark. Jeg er stolt over, at HERA kommer så bredt ud, og at mit arbejde samtidig kan bidrage til så vigtig en sag som dansk kræftforskning"

NEYE hera koral 1299

Skandinaviske kvinder stiller høje krav til design

'- Vi skandinaviske kvinder har i højere grad fået vores egen stil og vi stiller krav til de ting, vi omgiver os med både mht. udtryk, detaljegrad og materialevalg.'
Den skandinaviske kvindes taske er en vigtig del af hendes identitet, og den skal være praktisk, men den må absolut aldrig blive kedelig. Taskerne er derfor holdt i neutrale nordiske farver, men til gengæld er der arbejdet meget med former og materialer. Der er f.eks. anvendt ruskind i kombination med krokoprægning, og det giver et super eksklusivt look og en underspillet kant. Detaljerne er i fokus, og en HERA-taske er ligeså lækker indeni, som den er udenpå.

Navnet HERA er inspireret af den græske gudinde af samme navn, og det er selvfølgelig ikke tilfældigt.

  • HERA henvender sig til kvinder, som ved, hvad de vil have. Og når kvinder hviler i sig selv og stoler på deres intuition, udstråler de noget guddommeligt smukt.

HERA er at finde i butikken i Kronen Vanløse og priserne ligger fra 699 til 1.799 kroner.
149503 55 hera 200

149515 hera 632

149504 hera 353

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.