Kronen Vanløse

Vi spiller Bingo igen - Live på Facebook

15. februar 2021

Kronen Vanløse spiller bingo igen d. 21. februar kl. 15, og du skal spille med.

Vi gentager succesen med endnu et Bingo event med Thomas Evers Poulsen som vært

Kronen Vanløse inviterer alle naboer og venner, til GRATIS at spille bingo live på Facebook med præmier til en værdi af mere end 20.000kr

Tilmeld dig her og få dine 4. gratis bingoplader

Søndag d. 21. februar skal vi endnu en gang samles, ikke fysisk, men i stedet til et livebingo event med masser af fantastiske præmier fra centrets butikker.

Thomas Evers Poulsen, gjorde det fantastiske da vi spillede bingo i januar, og han vil igen denne søndag eftermiddag hoppe ud af danseskoene og i stedet give den gas som bingovært, der udtrækker de heldige numre.

Thomas pressefoto

Udover hovedpræmien som er et gavekort til Kronen Vanløse på 5.000 kr. er præmierne, der alle er sponseret af centrets butikker, mange og tæller bl.a. en et TV fra Føtex til en værdi af 4.000kr, Gavekort til jojos på 1.000 kr - til når man igen kan mødes med vennerne, og 254. rugbrød fra lagkagehuset, så eer der friskbagt rugbrød til madpakkerne det næste halveår. Derudover er der naturligvis en pokkers masse sidegevinster. Samlet set er der gevinster for 20.000kr, så der er masser af gode grunde til at samle familien derhjemme og spille med når det går løs, søndag d. 21. februar kl. 15.00.

Se alle præmierne her - hvor listen løbende opdateres

Hvordan spiller du med:

Det eneste du skal gøre er at registrere dig med navn og email her så modtager du dine bingoplader på din mail. Det er gratis at deltage.
Sæt jer klar og se med live på https://www.facebook.com/KronenVanlose
Er du den heldige vinder skal du give sig til kende i kommentarfeltet.
Gevinsten bliver efterfølgende sendt hjem til dig.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.