Terrassen

Terrassen er åben

Vanløse er blevet et åndehul rigere. Terrassen i Kronen Vanløse er endelig åben og byder på kultur, sport og leg for hele familien. Torvet er fyldt med solrige opholdsarealer og på en skyfri dag er der både morgen-, eftermiddags- og aftensol på den sydvendte terrasse.

Fra terrassen er der også indgang til spisestederne Joe & the Juice og Seoul Koreansk B.B.Q. Hos Joe & the Juice kan du nyde frisk juice og klassiske sandwiches, og på Seoul Koreansk B.B.Q. får du en krydret og anderledes gastronomisk oplevelse med grill midt på bordet. Begge spisesteder får i løbet af foråret udeservering.

Kæmpe legeplads og plads til underholdning

Terrassens største stolthed er den kæmpestore dinosaur-legeplads, der er bygget på et gummiunderlag lavet af 22.308 brugte gummisko. Der er altså sikret et blødt og bouncy underlag til alle små størrelser, der udforsker de mange aktiviteter. Legepladsen byder på alt fra rutsjebaner til trampoliner og den i alt 65 meter lange legeplads har bl.a. et 40 meter langt klatreanlæg og indbyder til uendelig sjov og underholdning for både de helt små og større børn.

Træning, sport og leg

I forlængelse af legepladsen finder du de voksnes legeplads. Nemlig udendørs fitness med hele 15 kvalitets fitnessmaskiner. Maskinerne kan indstilles, så de passer til alle uanset, hvilken størrelse muskler du måtte have – dog skal du være min. 14 år for at benytte dem. Udvalget af maskinerne giver mulighed for træning af hele kroppen og udstyret er udviklet til at fungere i alt slags vejr – så der er altså ingen undskyldning for at udskyde træningen.

Hvis du er mere til holdsport end fitness, finder du også en petanquebane, der indbyder til mange timers spil og hygge.

På Terrassen sætter kun fantasien grænser for timevis af sjov, afslapning og kvalitetstid for alle besøgende. 

Besøg terrassens lækre spisesteder

Joe & the Juice

Med deres lækre udvalg af juice, smoothies og sandwich er det det perfekte stop for et hurtigt og sundt måltid.

Læs mere

Seoul Koreansk B.B.Q

Udforsk charmen ved koreansk grillmad, hvor du ved bordet tilbereder din egen mad. Menuen består af kød, sprøde grøntsager og en masse lækre saucer,

Læs mere