Change

Se på kort
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
I Club CHANGE byder vi alle kvinder velkommen uanset alder, størrelse og kropstype
Vi har 88 forskellige størrelser, A-M cup, omkreds 60-100
We add comfort to beauty
Alle vores Club CHANGE medlemmer forkæles med rabatter hver gang de shopper hos os

Få nyt badetøj og lingerie i CHANGE 

Føl dig godt tilpas og selvsikker med skønt lingeri fra CHANGE i Kronen Vanløse. Vores butik byder på et bredt og varieret sortiment af smukt og behageligt undertøj, der vil passe til alle kvinder med enhver stil og kropsform.

Køb nyt undertøj i CHANGE Lingerie i Kronen Vanløse

CHANGE Lingerie er kendt for at tilbyde kvinder en unik oplevelse med fokus på pasform, kvalitet og komfort. Vi forstår vigtigheden af at have det rette undertøj, der både støtter og fremhæver din naturlige skønhed. Uanset om du søger en behagelig hverdags-bh, en luksuriøs natkjole eller et flot sæt til en særlig anledning, finder du det hos CHANGE i Kronen Vanløse.

Når du bærer komfortabelt og flot undertøj, kan det have en positiv indvirkning på dit selvværd og give dig ekstra selvtillid, og hos CHANGE er vores dedikerede personale altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte pasform og stil, der passer til netop dig.

Bliv klar til badeferien i CHANGE 

Drømmer du om en uforglemmelig badeferie? CHANGE kan hjælpe dig med at blive forberedt til sol, sand og hav, da du finder et fantastisk udvalg af badetøj, der både er stilfuldt og komfortabelt.

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde det rette badetøj, der passer perfekt til din krop og giver dig selvtillid, når du slapper af på stranden eller ved poolen. Hos CHANGE finder du et bredt udvalg af bikinier, badedragter og strandaccessories, der kan matche din personlige stil og ønsker. Uanset om du foretrækker et klassisk og elegant look eller en farverig og trendy stil, har vi noget for enhver smag.

Så besøg vores butikker i Kronen Vanløse, og find det ideelle undertøj, der passer til dine behov og ønsker. Her kan du få professionel vejledning, og uanset om du foretrækker bh'er med eller uden bøjle, trusser med høj eller lav talje, eller om du ønsker at udforske vores udvalg af nattøj og badetøj, er vi sikre på, at du vil finde noget, der passer til din smag.

Ligende butikker

Sinnerup
Læs mere