Intersport

Se på kort
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Intersport er verdens største sportskæde
Bliv medlem af Club Intersport og optjen point, når du handler

Kig forbi Intersport i Kronen Vanløse


Intersport i Kronen Vanløse er fyldt med et imponerende udvalg af sportsudstyr, træningstøj og tilbehør, der er nøje udvalgt for at imødekomme dine behov og ønsker. Uanset om du er på udkig efter det perfekte par løbesko, beskyttelsesudstyr til boldspil eller træningstøj til fitness, står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Vi glæder os til at se dig i Kronen Vanløse.

Find alt indenfor sportsudstyr i Intersport

I Kronen Vanløse finder du Intersport, som er for alle, der er passionerede inden for sport og aktiv livsstil. Vores butik har et omfattende udvalg af sportsudstyr til både amatører og entusiaster, uanset hvilken sportsgren der vækker din interesse.

Leder du efter det rette træningstøj til din næste fitnesstime, eller mangler du udstyr til et udendørs eventyr? Intersport har det hele. Fra løbesko, træningsbeklædning og udstyr til boldspil til cykler, beskyttelsesudstyr og meget mere, kan du finde alt det nødvendige for at tage din sport til næste niveau.

Vores sortiment spænder over populære og pålidelige mærker, der sikrer, at du får høj kvalitet og funktionalitet med hvert køb. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, og uanset hvilken sport du elsker, har vi det rigtige udstyr til at opfylde dine behov.

Se Intersports udvalg til børn 

Mangler de yngste nyt tøj til idrætstimen eller deres fritidsaktivitet efter skole? Så er Intersport det ideelle sted at lede. Hvad end dine børn går til tennis eller svømning, kan du finde behageligt og smart træningstøj til både drenge og piger. Gå på udkig blandt de mange brands, og find lige dét, der passer bedst til dine børn og deres behov.

Så besøg Intersport i Kronen Vanløse i dag, og udforsk vores imponerende udvalg af sportsudstyr. Vores medarbejdere står klar til at guide dig og hjælpe dig med at finde det bedste udstyr til dine sportslige ambitioner.

Lignende butikker

ROCO Roller Coster Experience
Læs mere
Pure Gym
Læs mere