Manila Filipino Barbeque & Bao

Se på kort
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 18:00
Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Filippinsk mad
Filippinsk madkultur

Manila Filipino Barbeque Bao: Besøg caféen i Vanløse

Vil du gerne prøve et skønt, filippinsk måltid? Så kom forbi Manila Filipino Barbeque Bao i Kronen Vanløse. Her kan du få alt fra dampede bao til saftige grillspyd, som byder på en masse fantastiske smage. Så besøg os i dag, og få en dejlig smagsoplevelse.

Nyd et lækkert, filippinsk måltid i Kronen Vanløse 

Tag på en kulinarisk rejse til Filippinerne lige her i Kronen Vanløse. Vores restaurant Manila Filipino Barbeque Bao byder dig velkommen til at opleve de autentiske smage og duftene fra det filippinske køkken. Med nøje udvalgte ingredienser og autentiske opskrifter bringer vi smagen af Filippinerne til din tallerken.

Menuen byder på forskellige, lækre retter, så der findes noget for enhver smag. Målet er ikke kun at servere skønne måltider, men også at give dig en hyggelig oplevelse, når du slår dig ned for at nyde et måltid i vores center. Så kom forbi restauranten, og lad os forkæle dig i Kronen Vanløse.

Manila Filipino Barbeque Bao er oplagt til din pause

Når du har handlet dine dagligvare eller shoppet i Kronen Vanløses mange butikker, kan du få et velfortjent hvil i restauranten Manila Filipino Barbeque Bao. Vores forretninger byder på noget for hele familien, og når både store og små har handlet ind og er blevet sultne, byder vores filippinske restaurant indenfor til et godt måltid og hyggelige stunder. Her kan I få kvalitetstid sammen, inden turen går hjem igen. 

Telefon  93984840

Lignende butikker

Joe & the Juice
Læs mere
Lagkagehuset
Læs mere
Espresso House
Læs mere