Kronen Vanløse

Neye

Hverdage: 10:00 - 19:00Lør-Søn: 10:00 - 17:00

Lige den taske, der passer til dig

Velkommen i Neye

Hos NEYE i Kronen Vanløse finder du Vanløses bedste udvalg af tasker og accessories. NEYE er specialister i lædervarer og har siden 1881 været Danmarks førende taskeekspert.
Du kan altid forvente et bredt udvalg af produkter i bedste kvalitet fra bl.a. Samsonite, Eastpak og Fjällräven, samt populære styles fra eftertragtede mærker som Adax, Markberg, DAY et og Noella.
Det er afgørende, at du ikke går forgæves, når du besøger NEYE i Kronen Vanløse - med imødekommende og kvalificeret ekspedition sørger vi for, at du får en god shoppeoplevelse.
Hos NEYE ønsker vi altid at yde den bedste service, så du finder det rigtige produkt til dig selv, fødselaren eller en helt tredje. Vi tilbyder derfor 30 dages returret på varer købt i butik, og på vores webshop, såfremt du medbringer en kvittering eller ordrebekræftelse.

Tasker med et formål

Siden 1977 har vi givet vores overskud til kræftforskning i Danmark. NEYE er fondsejet, hvilket betyder, at lige meget hvad du køber i NEYE, så går overskuddet ikke til aktionærer, men i stedet til kræftforskning. NEYE-Fonden har således doneret penge til forskellige forskningsprojekter og professorater siden 1977 - lokale såvel som nationale - alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen.

Klub NEYE

Er du vild med tasker? Så er Klub NEYE den helt rigtige klub for dig. Her får du nemlig en masse fordele i NEYE. I vores nyhedsbrev bliver du præsenteret for gode tilbud og inspirerende nyheder. Derudover vil du blive opdateret, når NEYE holder klubdage med særlige rabatter kun for medlemmer af Klub NEYE. Ligeledes får du også en dejlig rabat på din fødselsdag.
Meld dig ind i dag og få glæde af alle fordelene, eller besøg vores butik for at høre mere.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.