Café Sinnerup

Café Sinnerup

Moderne nordisk univers med et twist af fransk bistro

Moderne nordisk univers med et twist af fransk bistro
I Café Sinnerup er der fokus på høj kvalitet og god service til en fornuftig pris, præcis ligesom i Sinnerup butikkerne.

I vores flotte indrettede loungeområde er der plads til alle, om du har shoppet i et par timer og blot trænger til at sidde ned med en kop kaffe, eller om du har lavet en aftale med en veninde til en lækker frokost og et glas vin, så har vi plads til dig. Vi har skabt nogle rolige og smukke rammer, hvor vores kunder kan koble af.

Identiteten bag Café Sinnerup læner sig helt bevidst meget op ad Sinnerup butikkerne både i udtryk og koncept.

Vores univers er moderne og nordisk, med et twist af fransk bistro, hvilket også kommer til udtryk både i menuen og i indretningen. Visionen er at skabe et food univers, og derfor er det også gourmetudvikler Nicolas, som står i spidsen for caféen. Kunden vil kunne se og smage produkter fra food serien i caféen og blive inspireret til, hvordan de selv kan bruge produkterne i køkkenet.

Derudover vil man naturligvis sidde i Sinnerups egne møbler og alt mad og drikke vil blive serveret i nøje udvalgt Sinnerup køkkenstel-, glas og bestik.

Vi mener, at en café vil kunne skabe en rød tråd for kunden, både i forhold til madvarer, food serie og interiør.

Menuen

I caféen kan vores kunder sidde og nyde en fransk quiche med et glas hvidvin og blive inspireret både i forhold til, hvad de skal have til aftensmad, og hvordan de kan indrette deres hjem.

Fra morgenstunden vil der blive serveret alle slags kaffe, friskpresset juice, varme croissanter og friskbagte baguettes, franske wienerbrød og yoghurt m. frugt og granola.

Alt sammen vil kunne fås to-go og to-stay.

Fra kl. 11.30 vil der være mulighed for at nyde alt fra en sprød croque monsieur, en friskbagt quiche (mad-tærte) med fx. gedeost, tomat og basilikum, eller en varm ret som vil variere fra dag til dag, fx. andeconfit kartoffelmos, boeuf bourguignon eller en vegetarisk grønsagsret som fx. ratatouille.

Drikkelse vil bestå af alt fra kaffe, Sinnerups egen vin som Nicolas har udviklet og franske sodavand som fx. Orangina.

Se dagens menu og bestil din take-away direkte på: https://cafesinnerup.dk/

Velkommen og velbekomme i Café Sinnerup.

Mandag - Fredag
10:00-19:00
Lørdag - Søndag
10:00-16:00

Tag på udkig i vores andre butikker