Kronen Vanløse

Make-up for den voksne kvinde

18. august til 18. august 2020

Make-up for den voksne kvinde

IT Cosmetics workshop målrettet den voksne kvinde.

IT står for innovativ teknologi. Alle It Cosmetics produkter er udviklet i samarbejde med plastickirurger og dermatologer med det fælles mål, om at skabe makeup- og hudplejeprodukter, der med banebrydende teknologi og aktive skånsomme ingredienser sikre dig effektive skønhedsløsninger- der får dig til at se smuk ud og føle dig smuk!

Denne workshop har fokus på, hvordan du nemt selv, opnår et smukt resultat i naturlig makeup eller hudpleje. Du får masser af tricks og gode råd til hvad der passer dig og gode fif med hjem.

Her får du selv mulighed for at svinge penslerne, når IT Cosmetics,
underviser dig i, hvordan du lægger en smuk og naturlig make-up. IT Cosmetics er Makeup- og hudplejeprodukter, der får dig til at se smuk
ud og føle dig smuk!

Eventet finder sted: TIRSDAG D. 18. AUGUST KL. 17–18
Her vil der blive serveret kolde bobler og snacks.
Billetten koster 45 kr*. og sælges i begrænset antal hos Matas i stueetagen. *Inkl. goodiebag til en værdi af min. 300 kr.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.