Kronen Vanløse

Bianco guide til at holde dine sko rene

31. oktober 2019

Hvad gør man når skoene er blevet helt beskidte? Se med og bliv vejledt af Biancos shoecare guide

Der er vist ingen tvivl om at vi i Danmark er udsat for skiftende vejr, og det kan være svært at forudsige hvordan vejret bliver i løbet af dagen. Vi kan vågne op til tørvejr og en udsigt til skyfri himmel, men som dagen langsomt går i gang og timerne passerer forbi os, kan vejret skifte og lige pludselig regner det når vi skal hjem fra skole eller arbejde.

Men hvad gør man når vores sko bliver helt beskidte?

Bianco har udvidet deres shoecare serie, som kan hjælpe dig godt på vej. Følg med her og få de bedste råd til at holde dine sko rene.

Til at rense beskidte sko anbefaler Bianco at du benytte deres Combi cleanser, som virkelig er et vidunder produkt man bare bør have stående hjemme på hylden. Combi cleanseren rengør skoene på en skånsom måde. Produktet fjerner også vand og saltrander. At den fjerner, saltrander er genialt til at passe på vores vinterstøver når der bliver saltet på vejene i vinterperioden.

Brug combi cleanseren med en pudseklud, til at fjerne skidt og snavs fra dine støvler. Det er godt at bruge vores pudseklud da den er lavet i et materiale som ikke absorberer alt produktet når du bruger combi cleanseren på skoene og den kan du få i Bianco. Du skal derfor bruge mindre produkt i forhold til hvis du bruger du en alm. Karklud fordi den vil absorbere langt mere produkt.
Biancos combi cleanser er lavet til alle materialer så den kan benyttes på både skind, ruskind, syntet, velour, tekstil og lak.
Den er også rigtig god till hvide sneakers, da den fjerner snavset og får dem til at se hvide ud igen.

Nu er din sko rene!
Hernæst er det vigtigt at de får pleje. Forstil dig at du har været i bad og er blevet ren. Nu har din hud brug for pleje i form af fugtgivende cremer, og det samme har dine sko.
Der findes et udvalg af produkter til dette, men først er det vigtigt at vide hvilket materiale dine sko er lavet af. Er det læder, ruskind eller syntet? De plejes på forskellige måder, ligesom alle hudtyper ikke er ens.

Til pleje af glat skind kan Bianco anbefale en leather cream eller en leather balm. Leather cream er en blød skocreme til pleje af glatskind. Cremen renser, plejer, nærer og genopfrisker farven i skindet. Den kan fås i farverne sort eller i neutral.
Leather Balm er et kraftigere plejeprodukt som er godt til tykkere skind. Den påføres i et tyndt lag for at pleje og bevare skindets smidighed.
Skal dine sko skinne og se blanke ud? Anbefaler vi vores geniale Wax spray som let påføres og poleres op med en nylonstrømpe.

Afslut altid med en water procet imprægnering. Dette produkt kan sammenlignes med at vi selv tager en regnfrakke på, så vi ikke bliver drivvåde. Sprayen går nemlig ind og beskytter dine sko mod vand og snavs.

Til pleje af ruskind er det rigtig godt at benytte en nubuck spray eller stift, som er et oliebaseret produkt som plejer ruskindet, genopfrisker farven og bevarer materialets blødhed. Produktet fås i farverne sort eller neutral, alt efter hvilken farve dine sko har.

Til ruskind er det generelt godt at bruge en ruskindsbørste til at rengøre og rede hårene, så ruskindet bliver frisket op. TIP: Brug den bløde side af børsten når du redder ruskindet, da det skåner dine sko. Brug også den bløde side af børsten sammen med combi cleanseren når du vil fjerne pletter. Afslut på samme måde også altid med en water protect imprægnering.

Til pleje af syntet anbefaler Bianco en trend care, som er et produkt der er særlig udviklet til lige netop dette materiale. Trend caren plejer og beskytter skoene samt bibeholder farven. Trend caren er også god for dine sko i dette materiale fordi det er med til at bevare materialets elasticitet.
Modsat de 2 andre materialer skal syntet ikke have en water protect imprægnering, da materialet ikke kan tåle det. Der er nemlig alkohol i water proctet produktet som syntet ikke tåler.

Er du på farten og ikke er hjemme til at kunne friske dine sko op? Er der også en hurtig løsning til dig. Hav en fast shine med i tasken, til lige at pudse dine sko op med, så vil de skinne og se pudset ud. Genialt hvis man vil shine sine sko op fra day to night på kontoret.

Husk dog at plej dine sko med plejeprodukter når du har tid.

8C51A209-A768-4C41-99CE-15B09E9B5E32
1