Kronen Vanløse

De allerstørste trends til efteråret

27. september 2021

Efterårsnyheder, trends og tendenser

De allerstørste trends til efteråret 2021

Matchende sæt i blødt strik, ternede tendenser og vatterede flyverdragte, jakker og veste er bare nogle af efterårets helt store vindere at iklæde sig til efteråret. Og du finder naturligvis dem alle i Kronen.

På 1. salen i Kronen finder du lækre efterårsnyheder i alle vores butikker. Vi har taget et kig på efterårets trends og tendenser og giver dig her alt, hvad du har brug for til at gå et efteråret i møde.

Trends og tendenser 2021

Trends for efteråret 2021 byder på en modreaktion på corona-tilværelsens Zoom-møder og hjemmedage med lidt for behagelige bukser.

Optimismen er bred, og det smitter af på farver, former, mønstrer – og selvom vi elsker netop de ting, så byder nogle af efterårets helt store trends heldigvis også på behageligt strik, knitwear og komfortable outfits.

Hold øje med disse nyheder til efteråret 2021

  • Efterårsblomstrede kjoler
  • Dunjakker
  • Vatterede overgangsjakker og flyverdragter
  • Ternede tendenser
  • Store håndtasker
  • Velplejet og naturlig hud
  • Blødt strik i matchende sæt

Blomstrede kjoler, der gør hverdagen mere festlig

Blomstrede kjoler har været brugt på utallige måder gennem tiden. Man ser oftest blomsterkjolen i sommerbilledet, men det skal ikke forhindre os her i Kronen i at vise en særligt fin kjole med efterårsblomster, som virkelig kan sætte præg – og optimisme – på dagligdagen.

Den her florlette og flæsede kjole fra Creme Fraiche er et rigtig godt bud på at peppe din dagligdagsgarderobe op. Style den enkelt med et par strømpebukser og chunky vinterstøvler, eller prøv med et par jeans indenunder og et par klassiske højhælede støvler. Find de chunky støvler hos Skoringen eller hos Kings & Queens.

Creme Fraiche.Lunakjole

Stort udvalg af dunjakker – den bedste vinterjakke

Sidste vinter kom dunjakker for alvor tilbage på de flestes skuldre. Den puffede jakke, som vi første gang mødte i 90’erne, er tilbage. Og det er ikke kun det fashionable øje, der bliver tilgodeset med jakken. Det er nemlig en jakke, der holder varmen – og så kan du roligt regne med, at du også kan bruge den igen næste år.

Lige som så mange andre jakker har dunjakken også forskellige udtryk.

Only dunvest

Find den perfekte vatterede jakke og vatterede flyverdragt

Det er ikke kun din jakke, der skal være dunet, puffet eller vatteret: Også din flyverdragt er i år med til at sende misundelsesværdige blikke i din retning, mens du har helgarderet dig mod efterårets blæsende vejr.

Hos Kings & Queens finder du også det bløde og vatterede tøj – også til manden. Blandt andet den her ternede skjorte fra No Religion. Den har knaplukning, brystlomme, er vatteret og god som en overgangsjakke her til efteråret. Dens pasform er god, og den kan bruges langt ind i vinteren som en dejlig blød skjorte.

noreligion-lewis-check-jacket

Ternede tendenser

Tern er heller ikke en ny spiller på modemarkedet, men i år finder du et stort udvalg af farver, mønstre og former på dine ternede tendenser. Og da tern er en af efterårets – og vinterens – helt store trends, så finder du de ternede tendenser i alle vores butikker.

Find for eksempel denne lange skjorte i smukke efterårstern hos Vila. Den kan både bruges som skjorte og til overgangstiden som jakke.
Vila skjorte

Eller find for eksempel denne ternede cardigan hos Monki.
Monki ternede cardigan

Store håndtasker

Ja, det lyder måske lidt fjollet: ‘Store håndtasker’, men det er nu engang en af efterårets trends. Heldigvis har Neye nogle rigtig gode bud (og tilbud!) på, hvordan din kommende ‘store håndtaske’ kan se ud.

Se den her lækre sag i ægte læder med den fineste flettede front. Tasken er stor nok til en MacBook”13, og så kan du selv lege lidt de forskellige hanke, som der er to af.
Day&Mood. Skuldertaske. Kee. Skind. Flere farver.

Naturlige hudplejeprodukter

Vi sniger lige nogle hudplejeprodukter ind her. For naturlige og miljømæssige hudpleje er også en trend, vi ikke kommer udenom i år. Matas har skabt en naturserie, der bygger på dansk, økologisk hampefrøolie.

Hampefrøolien er med til at bevare din huds naturlige fugt, mens hyaluronsyre og glycerin tilfører fugt – og på den måde fremstår din hud frisk, naturlig og med en god fugtbalance. Og faktisk modvirker hyaluronsyren også dannelse af rynker.

image5

Knitwear – og gerne som matchende sæt, tak

Nu kommer vi til en af vores egne helt store favoritter: Strik – også kaldet knitwear. Og ja, selvom vi også er vildt glade for at vi nu kan dresse os selv mere op til diverse fester, middage og så videre, så er blødt knitwear om efteråret bare det ultimative at iklæde sig.

Hvad er endnu mere skønt og efterårshygge end knitwear, strikkede bluser og varme tøjkram? Det må da været at iføre sig et matchende sæt i strik!

Det finder du hos Monki
Monki knitwear

Og hos Kings & Queens, som har dette dejlige sæt fra Mads Nørgaard
Monki knitwear

Hos H&M har de taget det matchende sæt i knitwear en skridt længere. Se lige det her strikkede tre-delte sæt, som både kan bruges sammen, men bestemt også hver for sig, til fest og til de afslappende dage, hvor der lige skal gøres lidt mere ud af de behagelige bukser.

H&M

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.