Kronen Vanløse

Ferieklar - alt du har brug for

18. juni 2020

Sommerferien står for døren

Ferieklar

Alt du har brug for kan du finde her i Kronen Vanløse

Det er ferietid, og det er nu du skal have styr på det hele til ferien.
Her i Kronen Vanløse finder du alt hvad du har brug for.

For mange er det i år "Staycation" der er på programmet. Men ferie i danmark kræver også lidt planlægning og vi kommer her med lidt bud på det du sikkert har brug for.

Neye rygsække
Hos Neyefinder du masser af skønne rygsække. Uanset om du skal på en tur ind til København som turrist i egen by eller om du skal ud og gå i skoven kan det være rart at have en rygsæk med til vandflasken, solcremen og en ekstra trøje til de ud på aftenen.

Bikini Change Lingerie
Danmark har 8750km kystlinje, og intet sted i landet er der mere end 52km til vandet - derfor skal badetøjet da pakkes, så der er mulighed for at hoppe i bølgerne når solen skinner. hos Change Lingerie er der masser af fine bikinier og flere af dem er på udsalg med 50%

Negle Dalenas
Flotte og farverige negle kan pifte ethvert outfit op og hos Dalenas Nails & Beauty kan du få lavet flotte negle og få velplejede fødder, uden hårdhud og nedgroede negle.

Solbriller Thiele Solbriller er et absolut must til sommerferien. og hos Thiele kan du finde masser af modeller både med og uden styrke. Her er solbriller til både mænd, kvinder og børn. Solbrillerne passes til så de sider perfekt - og de dygtige optikere kan hjælpe med at finde lige den model der passer til dit ansigt.

Bog Bog & ide For mange er ferie lig med læsning. Og som kontrast til en stresset hverdag er det da også fantastisk pludselig at have tid til at fordybe sig i bøgernes verden. Bog & ide har et stort udvalg der kan bringe dig lige derhen hvor du ønsker - i hvertfald i fantasien.

sandal skoringen luft til tæerne. Når solen skinner så trænger man til at komme i sandalerne og få luft til tæerne. hos Skoringen finder du et stort udvalg af sandaler og andre sommersko.

Sivtaske Sinnerup
Standtaksen skal pakkes og hvorfor ikke gøre det i den fine sivtaske fra Sinnerup.

Terrassen Sinnerup
Sinnerup har masser af fantastiske ting til din hjem og du kan her finde inspiration til hvordan du skal indrette dig på din Terrasse og skabe de gode uderum

drinksglas fra Sinnerup Og når såTerrassen står klar så skal der være plads til en kold drink. du finder de fine glas i Sinnerup.

Tegneting Bog & ide 1
Lige som de voksne brger ferien på at finde ro og fordybe sig, har børnene også brug for den mulighed. Ved at lade farveblyanter, vandfarve, tusser og papir være tilgængeligt for børnene vil du skabe mulighed for at de også finder deres kreative sider frem og skaber små kunstværker i ferien. Bog & ide har alt hvad du skal brug til at lade kreativiteten spire.

Vigtigst af alt solcreme

solcreme fra Matas
Solcremen må man aldrig glemme, det er vigtigt at man i hele sommerhalvåret beskytter sin hud mod solens farlige stråler når der tilbringes tid udendørs. Og selv om ferien ikke går syd på til den bagende sol, så skal man stadig huske at smøre sig ind når der tilbringes tid i haven eller på altanen. Hos Matas er der masser af forskellige varianter, uanset hvilken faktor du foretrækker.
Også Rituals, Apoteket, Normal og Føtex har et stort udvalg af solcreme, så der er ingen undskyldning for ikke at huske den.

Glem ikke at beskytte håret. Læs mere her hvordan du hos Frisør Pii kan finde solbeskyttelse til håret.

Fodpleje Matas
Og glem ikke at du også selv kan holde fødderne fine med et godt fodbad og en fedcreme kommer du langt. HosMatas er der striber der lige passer til dig og dine fødder.

med disse ting burde du være klar til at gå sommerne i møde, og får du en vabel eller et myggestik så husk at Vanløse Løve Apotek med sikkerhed ar plaster og creme der kan hjælpe.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.