Kronen Vanløse

Gaveideer til Valentin

5. februar 2020

Inspiration til den helt rigtige gave til Valentin

Den 14. februar er det valentinsdag - og tid til at forkæle den du holder af. Men hvad skal man give til ham eller hende der har alt, eller som man gerne vil overraske med en kærlighedsgave på denne dag? Ja vi har fundet lidt forslag frem som du nemt kan købe i Kronen Vanløse.

En klassiker er blomster, som er altid et hit, og den 13. - 14. februar laver Føtex valentinsbuketter foran butikken.

Du kunne også tilføje en smuk vase i keramik til 199,95kr,fra Sinnerup på 1. sal

Vase Sinnerup

Mulles Thehus har masser af lækkerier der kan forkæle den søde tand fra f.eks. Summerbird og Wally ans Whiz

Summerbird byder Valentine velkommen med en smuk og eksklusiv gavepose, fyldt posen med raffinerede fyldte chokolader og sprøde dragerede mandler og hylder velkendte smage som jordbær og hindbær. 240g til 250kr

summerbird Valentin

Wally and Whiz skønne nordic vingummi i speciel Valentine indpakning 115kr hos Mulles Thehus

Wally & Whiz

Plaza har en eksklusiv valentinpris på den elegante solitaire ring fra Nuran i 14 kt. rød- eller hvidguld. Ringen er prydet med en smuk 0,10 ct. brillant. Ringen koster normalt 5.495, men lige nu kan du spare 2.000,- og få den til kun 3.495,-.

Plaza ring

Flot "slå om kjole" fra Aware by VERO MODA. Aware er baseret på et ønske om at være et mere miljøvenligt alternativ. du finder den hos Vero Moda på 1. sal til 379,95kr

Vero Moda aware kjole

Change Lingerie har masser af fint lingeri, og det dygtige personale står klar til at hjælpe med den helt rigtige størrelse.
Prøv f.eks. det fine sæt Olivia
Bh koster 500kr, trusser koster 250kr
change bh

Change trusser

Bog & ide har masser af bøger om kærlighed
bl.a. Klassikeren "Ovids Elskovskunst" der er skrevet før Kristi Fødsel, men er stadig aktuel. "Findes der nogen i byen, der ikke kan kunsten at elske, kan man studere det her digt for at blive ekspert" til 149,95kr hos Bog & idé

bog om kærlighed

"Kærlighed" af Anne Marie Pahuus 49,95kr
"Kærlighed" af Anne Marie Pahuus

Matas har masse vis af skønne parafumer og her finder man altid noget kvinden der har alt kan bruge. Forær hende denne nye duft fra Chloe som hedder L´eau som er en ny frisk fortolkning af den ikoniske Chloé Eau de Parfum. Den naturlige og sensuelle duft af roser toppes af skøn magnolia.
duft fra Chloe

Måske du alligevel kommer forbi centret på vej til og fra arbejde eller når der skal handles ind til ugen. Så tag et smut rundt i centrets butikker og se mange flere gaveideer i butikkerne.

Husk også at forkæle manden. Find inspiration til de gode gaveideer til manden lige her

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.