Mors dags gave

Kage med lys i med bogstaverne MOM til mors dag

Find god inspiration til din mors dags gave

Gør din mor glad med en mors dags gave fra Kronen Vanløse. Blandt vores mange butikker har du rig mulighed for at finde en god gave, der vil smelte enhver mors hjerte. I Kronen Vanløse kan du købe alt fra en smuk buket blomster til en æske lækker chokolade til den søde tand. Udforsk vores butiksunivers i dag, og find den perfekte gave til mors dag. 

Giv en buket blomster til mors dag

En flot buket blomster kan sagtens kandidere til den perfekte mors dags gave. Blandingen af farver og dufte er et sikkert hit, og du kan endda gøre en buket blomster til en personlig gave ved at sammensætte den selv. Du finder blandt andet flotte buketter og inspiration i vores dagligvarebutikker. 

Du kan også glæde din mor med dekorationer fra en af centrets mange boligbutikker. I de mange forretninger har du rig mulighed for at finde en unik gave, der passer ind, hvor din mor bor. Hvis du har brug for yderligere inspiration til en god gaveidé, kan du læse en af vores mange guides her. 

Gør din mor glad med en oplevelse i mors dags gave

De fleste mødre vil helt sikkert blive glade for en oplevelse fyldt med hygge og forkælelse. Med en oplevelse kan du og din mor skabe minder sammen, og mors dag er den perfekte anledning til at opleve noget sammen. 

Hvis du vil give en helt perfekt gave til mors dag, kan du invitere hende med en tur ud at spise. I Kronen Vanløse er der  lækre restauranter og caféer, der kan stille både den store og lille sult. Vi har også bagerier, der tilbyder alt fra velsmagende boller til lækre kager. 

Gavekortet: Gaven til verdens bedste mor

Mange siger, at den bedste gave er gaven, du selv vælger. Når du giver et gavekort til Kronen Vanløse, giver du lige netop din mor lov til at vælge sin gave helt selv. Et gavekort giver adgang til de mange spændende butikker og oplevelsestilbud i centret, og det er den perfekte mulighed for at gå på opdagelse. 

Et gavekort kan derfor gøre alle mødre glade, og du kan helt selv bestemme beløbet på gavekortet, så det passer med dit budget. Du kan købe et gavekort over vores hjemmeside som E-gavekort eller købe det fysisk i Kronen Vanløse. 

Hvis du har spørgsmål til vores butikker, gavekort eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes per mail, og gør altid vores bedste for at vende tilbage så hurtigt som muligt.