Kronen Vanløse

Hello Sofies tøjoplevelse hos Sinnerup

13. december 2019

Hello Sofies forvandling hos Sinnerup

Hvad er egentlig min stil? Man kan godt ind imellem selv blive i tvivl. Og hvordan er det lige man klæder sig, når man er gået fra, at arbejde et sted med drescode og hvor ens identitet i høj grad hægtes op på arbejdet, til at gå på barsel og derefter til at blive selvstændig?

Sinnerup her i Kronen Vanløse har haft besøg af Sofie fra den populærer blog Hellosofie, hvor Sofiedeler ud af sit liv (på barsel og som selvstændig) med to små drenge og sin mand.
Sofie var på opdagelse i den store tøjafdeling som Sinnerup gemmer på.
Har du endnu ikke selv været på besøg der - så er det helt sikkert et besøg værd. Hvad enten du er på udkig efter tøj til jul og nytår eller til hverdagen der følger efter.

Sofie skulle en tur i prøverummet og prøveforksllige outfits, et koncept hun ikke er hjemmevandt i, men klarede så fint.

Sofie havde ikke tidligere besøgt Sinnerup, og kendt derfor ikke udvalget på forhånd, men havde i stedet smugkigget på hjemmesiden. Da hun kom i butikken opdagede hun hurtigt, at der var mange flere mærker og modeller i butikken, end hun havde set på hjemmesiden. Derfor kan det være en fantastisk god ide, at kigge forbi og udforske Sinnerup tøjafdeling. Du finder en god blanding af mange mærker, såsom Sinnerups eget mærke Cretón, Object, Only, Just Female, Pulz Jeans og mange flere.

Læs med på Hellosofies blog og se hvordan hun har genskabt sin stil med det store udvalg du kan få hos Sinnerup.

Sofie faldt blandt andet over denne klassiske kjole med sjove detaljer fra mærket Second Female.
Skærmbillede 2019-12-13 kl. 09.41.43

Også Object er et ny mærke for Sofie, og her fandt hun en lækker grå cardigan, og et en fin fløjlsnederdel fra Only, et mærke som hun egentlig ikke normalt ville shoppe løs i.
Skærmbillede 2019-12-13 kl. 09.56.20

Sofie fik bekendskb med et mærke som hun aldrig havde kendt til før nu. Pulz Jeans overraskede hende og hun faldt over denne fine kjole som kunne passe til mange anledninger, både med og uden bælte.
Skærmbillede 2019-12-13 kl. 10.04.41

Læs hele Sofies blogindlæg her

Står du i en svær situation, hvor du heller ikke helt ved hvad der klæder dig. Så er det måske tid til, at tage forbi Sinnerup i Kronen Vanløse. Få vejledning og hjælp af Sinnerups søde ekspedienter i tøjafdelingen og få nye fif til, hvordan du får det bedste ud af din garderobe.

Men sinnerup er også meget mere end tøj og op til julen kan du finde masser af juledims til boligen og fine smykker, som ikke koster en krig, og som i øvrigt kan være en god julegaveidé.

Sofie faldt over disse fine smykker fra mærket Aqua Dulce, som kunne være en perfekt gaveidé.
Skærmbillede 2019-12-13 kl. 09.42.57
Skærmbillede 2019-12-13 kl. 10.06.07

Er Sofies stil ikke helt dig, så er vi sikre på at du helt sikkert ikke går tomhændet ud af butikken. Du kan finde tøj til en hver smag, og en masse nyt og lækkert til at gøre boligen hyggeligere. Der er helt sikkert nogle ting som du kan føje til ønskelisten

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.