Kronen Vanløse

Indretning af uderum

15. maj 2020

Gode råd til at skabe hyggelige uderum

Hygge på terrasssen i den danske sommer

Nu er det tid til, at vi skal nyde den danske sommer, der forhåbentlig byder på lange og hyggelige stunder i haven og på terrassen. Sinnerup har en masse gode råd til hvordan du får skabt en terrasse, hvor det er rart at opholde sig i de lune sommeraftner.

Her kan du skabe en personlig oase og indrette den lige efter dit eget ønske og forlænge din indretning fra dit hjem ud i dit uderum.

Indret terrassen til lange sommerdage

Et hyggeligt spiseområde er oplagt at have på terrassen. Her kan et klassisk havebord med nogle flotte havestole give en helt unik stemning. Det er vigtigt at have krav til kvaliteten på havemøblerne, de skal gerne være funktionelle så man sidder godt i dem og men det er også vigtigt de er i en god stand så de holder længere, derved får I glæde af dem i mange år frem.

sinnerup havemøbler

loungeområde

Har du en stor terrasse vil det være en mulighed at indrette det med et loungeområde, hvor det er muligt at slappe af. Det vil med sikerhed give dig lyst til at tilbringe endnu mere tid udendørs.

SINNERUP LIGGESTOL SIV

Lys i mørket

Når mørket falder på er det godt med en god belysning, og er der noget hyggeligere, end at sidde pakket ind i tæpper i lyset fra lyskæder og lanterne? Hos Sinnerup findes der et stort udvalg af dekorative lamper, flotte lanterner, lysestager og lyskæder til at give en hyggelig atmosfære ud på de mørke aftentimer.

Sinnerup lanterner

En grøn oase

Brug planter i indretningen af din terrasse og skab en grøn oase
For selvom vi allerede er udenfor, så må du endelig ikke glemme at fylde terrassen med flotte grønne planter, lækre krydderurter og måske dine yndlingsblomster. De vil tilføre lidt ekstra liv og en frisk duft, mens du nyder solen i loungestol med en god bog.
sinnerup krukker bali scilla

Alle møbler findes i Sinnerup på 1. sal i Kronen Vanløse

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.