Kronen Vanløse

Juledekoration fra Sinnerup

21. november 2019

Skab din egen juledekoration, med inspiration fra Annemette Voss

Julen nærmer sig med hastige skridt. Vi glæder os til al den julehygge, den bringer med sig.
Vi glæder os til at lave juledekorationer, og muligvis med inspiration fra Annemette Voss, der vandt den store bagedyst tilbage i 2013, som har været på besøg i Sinnerup og finde fine sager.

Vi havde inviteret Annemette på besøg i Sinnerup på 1. sal her i Kronen Vanløse til at gå på opdagelse i Sinnerup store julesortiment.

1

Som Annemette skriver på sin blog “ Sinnerup byder på både køkkenudstyr, boligsager, klassiske designmøbler, lækkert tøj, julepynt osv. Produkterne du finder hos Sinnerup er produceret af Sinnerup og findes derfor kun her. Sinnerup rummer faktisk alt, man har brug for, hvis man lige skal ud og søge inspiration til ønskelisten, gøre nogle gode julegaveindkøb – eller, hvis man som mig, bare skal gå på rov i julepynten.”

Og hun har helt ret - hos Sinnerup finder du alt du har brug for til indretning af dit hjem, og man blive blæst helt bag over at de mange julekulgler og julepynt i alle mulige skønne farver, som man kan vælge i mellem.

Sinnerup har også udvidet deres sortiment til også at have planter, både tørrede blomster og grønne planter i potter. Det opdagede Annemette, da der skulle købes ind til åretsførste juledekoration.Og man må sige at har formået, at skabe en eventyrlig og legende juledekoration med en kombination af sukkulenter, tørredeblomster og et gyldent rensdyr. Læs hele indlægget her og se den fine trin for trin guide, så du selv kan kaste dig ud i at lave en juledekoration, med ting fra Sinnerup.

5

Tag forbi Sinnerup i Kronen Vanløse og bliv inspireret til julen.

Tro mig, du finder ALT du har brug for til jul i Sinnerup – altså lige med undtagelse af juletræet og maden. Der er virkelig mange fine julesager! Skriver Annemette på bloggen

Kunne du også tænke dig at se (og smage) mere til Annemette Voss bagetalenter, så sæt kryds i kalenderne. Annemette kommer forbi og laver julebag i Sinnerup, lørdag d. 14. December fra. kl. 13-15.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.