Kronen Vanløse

Pak den perfekte strandtaske

11. juli 2019

Pak strandtasken til det lækre vejr

Sommervarmen har taget over, og alle strømmer mod de lækre strande. Pak strandtasken til dig selv eller hele familien. Her finder du ideer og inspiration til hvad der kan være i din strandtaske til denne sommers varme.

Rituals ansigts solcreme - Rituals

Beskyt din hud mod solen med denne protection face cream SPF 30 fra The Ritual of Karma. En fed, fugtgivende creme som hurtigt absorberes af huden og med et avanceret beskyttelsessystem med en kraftfuld blanding af antioxidanter baseret på organisk hvid te, naturlig E-vitamin og ginkgo biloba. Når du påfører den, er du beskyttet mod tidlig aldring som følge af UVA- og UVB-stråler. Cremen er også vandfast, så den er perfekt ved poolen eller på stranden.
Skærmbillede 2019-07-11 kl. 08.40.18

Rituals Afterson – Rituals

Pas godt på din hud og plej den efter en dag i solen, så vil den også passe godt på dig. Denne fugtighedslotion til efter du har været i solen fra The Ritual of Karma er lavet til at berolige og pleje solbrændt hud, køle den og fugte den. Økologisk hvid te og koncentreret ginkgo biloba som sammen køler og nærer din hud: den perfekte lotion efter du har været i solen.
Skærmbillede 2019-07-11 kl. 08.40.50

Nivea Sun Protect & Moisture Lotion - Matas

Nivea Sun Protect & Moisture Lotion indeholder en optimal balance af UVA- og UVB-filtre, som beskytter din hud mod solens skadelige stråler. Nivea Sun beskytter dig effektivt mod solskoldning, tidlig aldring af huden og hjælper til med at reducere risikoen for solallergi.
Skærmbillede 2019-07-11 kl. 08.43.34

Stråhat – H&M

En stråhat er et must når man gerne vil give ansigtet en pause fra solen, eller når du skal læse en bog i mens du ligger og slapper af i solens stråler. Hos H&M kan du få mange forskellige stråhatte til en hver smag. Se bare denne fine stråhat med bånd detalje
Skærmbillede 2019-07-11 kl. 08.44.56

To uger i Toscana – Bog & Ide

Perfekt sommerlæsning af Domenica de Rosa, forfatter til bestsellerserien om Ruth Galloway.
Tag med til det skønne Toscana, hvor forfatterdrømmene spirer, jalousien får frit løb, og kærligheden blomstrer, når Patricia O’Hara traditionen tro slår dørene til sin pittoreske ejendom op for en gruppe håbefulde forfattere og et to uger langt skrivekursus.
Skærmbillede 2019-07-11 kl. 08.55.02

__Solbriller - Thiele __

Hos Thiele kan du finde massevis af solbriller. Find dine solbriller i mange forskellige design og mærker. Prøv eksempelvis disse fine briller fra Ray Ban.
Skærmbillede 2019-07-11 kl. 09.04.17

Strandhåndklæde – H&M

Husk strandhåndklædet når du tager et smut forbi stranden. Prøv strandhåndklæde i vævet bomuldskvalitet fra H&M. Håndklædet har frynser langs de korte sider og strop i den ene lange side.
Skærmbillede 2019-07-11 kl. 08.57.15

Køletaske - Sinnerup

Hold din mad kølig, når du skal på strandture eller picnic med disse fine køletasker, der holder din mad kold i op til 4-6 timer. Perfekt til dine drikkevare til strandturen, eller din frokost.
Skærmbillede 2019-07-11 kl. 09.01.26