Kronen Vanløse

Inspiration til en sundere livsstil

9. august 2021

Sund livsstil i balance

Hent inspiration til en sundere livsstil

I Kronen Vanløse har vi fokus på alt, du har brug for til en sund livsstil. Kom med indenfor, og bliv inspireret til at styrke din krop, velvære og hverdag.

En sund livsstil handler ret beset om mange ting: Om et godt velvære, en stærk krop, der kan klare dagligdagens udfordringer, om at give sine børn en sund opvækst, sund madlavning, vitaminer – og at vide at ens familie er sunde og raske.

I Kronen Vanløse giver vi dig flere muligheder for at opgradere den sunde hverdag, så det både er nemt og sjovt for dig selv og hele familien.

Sund livsstil i balance

En sund livsstil handler hverken om en at opnå en bestemt kropstype eller om at være ‘perfekt’ – hvad det så end betyder? Det handler derimod om at være i balance.

Et godt sted at starte med balancen er hos Bog&Idé, hvor du finder inspirerende kogebøger, der giver dig nemme og grønne opskrifter til aftensmaden. Udfold køkkenevnerne og skab varierede måltider til glæde for hele familien med for eksempel ‘De bedste fra Madbanditten’ eller den populære Valdemarsros ‘Grøn aftensmad’.
valdemarsro groen aftensmad

I Kronen finder du også andre alternativer til den grønne livsstil. Hos restauranten jojos får du lækre, sprøde salater af friske råvarer.
Jojos salat

I Føtex finder du også nemt og hurtigt et måltid fyldt med grøntsager. For sammen med Michelle Kristensen har de udviklet et alternativ til de traditionelle færdigretter til Delikatessen. Retterne er fyldt med de grønne næringsstoffer og masser af velsmag.
Føtex salater

Vitaminer til børn og voksne

Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, som vi får gennem den sunde og varierede kost. De giver kroppen styrke og får vores kroppe til at fungere godt. Men som du sikkert ved, så har vores kroppe nogle gange brug for vitamintilskud, og her kan Matas og Apoteket hjælpe dig. Find for eksempel dine børnevitaminer hos Matas, eller find et bredt udvalg af helsekost til de voksne på Apoteket.

Vitaminer

Find børnevitaminerne og helsekost til de voksne hos Matas eller Apoteket, der begge har et bredt udvalg af det, du mangler til et sundt indre.

En stærk krop giver dig frihed

En stærk krop er mere end det, vi spiser. En stærk krop forebygger skader og giver funktionel styrke, hvilket giver dig muligheden for at gøre, som du vil her i livet.

En stærk krop får os nemlig igennem hverdagen, hvor vi sidder foran computeren eller servicerer andre en hel dag, mens vi også bærer børn og fyldte indkøbsposer op ad trapper – og hvor vi nogle gange også skal flytte en tung flyttekasse med bøger fra et sted til et andet.

En stærk krop opnås med, ja, sjovt nok; træning. Og hos Rituals finder du for eksempel lækre yogamåtter, så du både kan træne hjemme og i et studio. Hos Intersport kan du finde træningsudstyr som blandt andet kettle bells, der styrker coren, muskler og balancen.

Intersport kettlebell

Støtte til træningen

Når vi træner, er lækkert sportstøj og -undertøj med til at give støtte på vores vej til en stærkere og sundere krop. Hos Change finder du – udover den helt rigtige sports-BH, der støtter og holder brysterne på plads – prisvindende og supportgivende sportstøj i lækre materialer, hvor din hud får lov til at ånde, mens du træner.

Change sports bh

Træningstøj finder du også hos Intersport. Det koldere vejr er på vej, så måske er den rette støtte for dig en løbejakke eller -vest til de kommende løbeture udendørs. Intersport har et større udvalg af tøj til den koldere løbetur lige rundt om hjørnet.
Intersport løbejakke

Vi glæder os til at se dig i Kronen – til en sundere hverdag.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.