Kronen Vanløse

Boligtrends 2020

12. marts 2020

Vi fortæller dig om de nye boligtrends og giver dig sammen med Sinnerup inspiration til, hvor du kan fortage justeringer, så også boligen står forårsklar.

Boligtrends 2020

Hvor bør du justere og fornye i boligen?

Boligindretning sinnerup

2020 bliver året hvor vi kan sætte lidt mere kant på vores boligindretning med et mere grafisk, skulpturelt og æstetisk fokus. Og har du ikke allerede inviteret fløjl indenfor, så er tiden til det nu.
Alt skal selvfølgelig ikke udskiftes og tendenserne fortæller os at vi stadig vil se mere til det populære evighedsbuketter og keramikken i alle udformninger.

Der kommer stadig mere og mere fokus på bæredygtighed og her vil materialer som bambus og kork indtage en særlig plads.

planter hos Sinnerup

Planter skal være en del af det smukke, elegante og stemningsfyldte rum. Og ligesom naturmaterialerne bliver stadig mere moderne, er det også naturens farver og de sarte nuancer, der dominerer farvebilledet i boligindretningen 2020. Udover dette vil grøn og blå samt brunlige og gule tage mere plads.

De små justeringer kan gøre en stor forskel i boligen.

Boligindretning nye lamper 2020 sinnerup

Hos Sinnerup i Vanløse kan du blive inspireret til både små justeringer eller store ændringer i dit hjem. Her præsenteres det ypperste indenfor livsstil og boligindretning.

Boligindretning gul

Det er ikke kun fællesrum som stue og køkken, man kan give et kærligt "thought". For på kontoret kan være man bruge mange timer uden at tænke over det. Vores arbejdsmiljø er vigtig for vores indsats og motivation til at udrette.
Køb en lille plante eller find noget fint vægophæng. Hvis tiden er til det, så giv den ene af væggene i rummet en frisk forårsfarve.

Boligindretning kontoret sinnerup forår 2020

Kom ind og se mere hos Sinnerup på 1. sal og få det nye katalog med dig hjem til endnu mere inspiration.