Kronen Vanløse

Halloween i Vanløse

Kom til (u)hygge

Halloween i Vanløse

Kronen, Oasen og øvrige erhvervsdrivende her i Vanløse deler slik ud til byens børn. Kom derfor til halloween i dit nabolag, hvor vi blandt andet har lysende græskar og en uhyggelig tryllekunstner.

Søndag den 31. oktober er det halloween, og det betyder, at det er tid til, at børnene klæder sig ud som uhyyyyyggelige væsner og går fra hus til hus og beder om slik – for ellers venter der ballade!

Halloween-aktiviteter i Kronen

Udover den sjove tradition med “trick or treat” sker der også andre gode og uhyggelige oplevelser på den store halloween-dag.

Kom ned i Kronen og få en fuldendt halloween-oplevelsen med trick or treat, kaste-væg og en uhyggelig tryllekunster. Det er også mellem 14 og 17.

Kaste-væg: Børnene kaster med bløde gummisten mod masker, der vælter bagover, når de bliver ramt. Vi sørger for et net bagved maskerne, så stenene ikke flyver rundt overalt.

halloween

Trick or treat: HOLD ØJE! Er der et græskar udenfor en butik – både på gaden og i Kronen – er der en stor chance for, at der også er godter!

Uhyggelige væsner: I centret kan I opleve nogle uhyggelige væsner rundt i gangene i hele Kronen. Men pas nu på, de kan være skræmmende!

Halloween-tryllekunster: Vi har fundet den sejeste tryllekunster til at lave makabre trylle-tricks. Tryllekunsteren går rund i centret, så det handler om at spotte ham!

Oplev en uforglemmelig, uhyggelig dag sammen med os halloween-søndag den 31. oktober 2021. Vi glæder os til skæg, ballade og lækre treats!

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.