Kronen Vanløse

Hudpleje om vinteren

27. oktober 2020

Det bør du gøre for at pleje din hud om vinteren

Kalenderen siger snart vinter og selvom det ikke er frostgrader endnu, så har din hud brug for ekstra pleje i denne periode.

Den tørre luft inde og den kolde luft ude, får din hud til at tørre ud, så det kan ikke siges nok - din hud skal have fugt. En god hudplejerutine og gode plejeprodukter, hjælper huden med at holde på fugten. Huden beskyttes på den måde mod frostsprængninger, når vintermånederne rigtig begynder at bide fra sig.
I Kronen Vanløse har vi masser af butikker, der netop tilbyder produkter der plejer din vintertrætte hud. Vi har fundet de produkter, du ikke kan undvære i de kolde måneder; fra Matas, Rituals, Normal og Apoteket. Alle butikker du finder her i Kronen Vanløse

Pleje til ansigt

Ansigtsolie

For at undgå den tørre vinterhud er det en god idé at bruge en ansigtsolie under din dagcreme.
Olien plejer og beskytter din hud, og samtidig går den ind og genopretter hudens fugtbalance. Synes du den er for fedtet til at bruge om dagen, så brug den om natten under din natcreme. Olien har desuden den fordel at den giver din hud en sund og smuk glød, som vi alle sukker efter om vinteren.

Prøv f.eks THE RITUAL OF NAMASTÉ Anti-Aging Face Oil fra Rituals

THE RITUAL OF NAMASTÉ Anti-Aging Face Oil

eller Rudolph cares Açai Anti-ageing Facial Oil fra Matas

Rudolph care ansigtsolie

Ansigtscreme

Om vinteren finder vi vores bløde halstørklæder, varme striktrøjer og forede støvler frem, men din hud har altså også brug for ekstra ’beklædning’. Din fugtrige dagcreme fungere på huden som den lune sweater.

Derfor er det en god idé at bruge en rigere ansigtscreme med masser af fugtgivende og beskyttende ingredienser, der klæder din hud godt på til den bidende kulde, og mindsker fordampningen fra din hud.

Prøv f. eks IVY AÏA Face cream with ProVitamin B5 fra Normal

IVY AÏA Face cream with ProVitamin B5

Ansigtsmaske

En ansigtsmaske bør klart priorities, når kulden banker på døren! En fugtmaske går nemlig ind og genopbygger fugtbalancen i huden og plejer den i dybden.

Brug den ca. 2-3 gange om ugen og lad den sidde i ca. 5-10 minutter Du kan også vælge en natmaske, som virker natten over, og gør at du vågner op til en hud så blød som silke.

Prøv f.eks: Matas striber Fugtmaske fra Matas

Matas striber fugtmaske

Pleje til læber

Så snart den kolde vintertid sætter ind, kan dine læber hurtigt blive knastørre, sprække og svie. Og det er altså et råb om hjælp – de mangler fugt!
Ud over at drikke vand så er det super vigtigt at bruge en fugtende og plejende læbepomade, der kan hele de stakkels sprukne læber.

Læberne, der er tyndere end andre områder af ansigtet, er næsten forsvarsløse over for ændringer i vind, temperatur og tørhed. Så de kræver særlig opmærksomhed.

F. eks Fortune Balms - Rescue Balm læbepomade fra Rituals

Fortune Balms - Rescue Balm

Tip!
Du kan forebygge de tørre læber ved altid at tage læbepomade på, lige inden du går udenfor, så læberne er beskyttet mod temperaturskiftet.

Pleje til børn

Dine børn er ofte ude mange timer dagligt i Børnehave og vuggestue. De er pakket godt ind på kroppen i flyverdragt og vnterstøvler. Men de små kuínder er ubeskyttet fra den kolde vind - der er derfor ekstra vigtigt at smørre dem med en fed fugtighedcreme.

Brug f. eks Archiv creme fra Apoteket

Archiv creme

Archiv creme er en fugtighedscreme til tør hud og irriteret hud, som kan bruges af hele familien. Brug den dagligt eller efter behov.
Cremen er drøj i brug, nem at smøre ud og trænger hurtigt ind i huden. Archiv creme gør hudden blød og elastisk.

Kronen Vanløse har åbent alle dage og ligger i hjertet af Vanløse med Bus, S-tog og Metro lige til døren.