Kronen Vanløse

Late Night Shopping i Kronen Vanløse

21. august 2019

Late Night i Kronen Vanløse

Fredag d. 30. august holder Kronen Vanløse åbent til kl. 21, hvor du har muligheden for at shoppe til sent. Lyt til Sara Warny Berg når hun fortæller om FOMO – Fear of missing out, eller lav dine egne Krea postkort. Vær med til rosé tour og smag dig frem til din favorit rosé.

Denne aften har du muligheden for at vinde din yndlingssofa fra Sinnerup og tage sjove billeder med fede solbriller fra Thiele.

Find fantastiske tilbud i butikkerne denne dag

Se hele programmet her:

Late Night Foredraget FOMO – hvad og hvorfor?

Kom helt tæt på når Sarah Warny Berg fortæller om angsten for at gå glip af noget.

FOMO er et begreb, der har vundet indpas i folkemunde, så det efterhånden er blevet en kendsgerning, at mange mennesker, særligt de unge, i deres valg snarere er styret af en angst for at gå glip af noget end af lyst og engagement. Men hvorfor er det blevet sådan? Dette vil Sarah Warny Berg forsøge at svare på til Late Night fredag d. 30. august kl. 19.00-20.30 på 1.salen.

FOMO – hvad og hvorfor? giver et indblik i, hvordan vi ser angsten for at gå glip af noget i kendte hverdagsfænomener og forsøger at svare på hvorfor det har vundet så stort et indpas i vores samtid.

Late Night Rosé tour

Fredag d. 30. august holder Kronen Vanløse længe åbent og byder denne aften på muligheden for at smage dig frem til din favorit rosé. Med efteråret ventende lige rundt om hjørnet, er det nu det perfekte tidspunkt, til at finde frem til den rosé du skal nyde i sensommeren.

Fra kl. 19-21 vil seks rosé barer byde på kølig rosé. Her får du mulighed for at opleve smagsnuancerne i de seks forskellige varianter, som både er geniale som terrassevin eller som ledsager til et lækkert måltid.

Rosé Tour koster 50kr, billetten købes hos Sinnerup fra lørdag d. 24. august. Mød op på dagen til Late Night, og få udleveret smagglasset ved Vero Moda. Guideen står på din billet. Aldersgrænsen er 18+

Vinene kan købes hos Føtex i Kronen Vanløse

Late Night Gin Tasting

Skyd weekenden i gang med ginsmagning i Kronen Vanløse
Gin bliver mere og mere populært, og mange sætter stor pris på kvalitets gin.

Fredag d. 30. august inviterer Mulles Thehus og Nordic Gin House til ginsmagning i Kronen Vanløse. Fra kl. 15-19 kan du møde Nordic Gin House foran Mulles Thehus i Kronen Vanløse.

Nordic Gin House er et nordisk samarbejde mellem de bedste små, lokale destillerier og de mest berømte sommerliere, masterdestillatorer og mixologer. Med respekt for gin-arv bringer hver gin fra Nordic Gin House sin unikke skelnen med lokale krydderier og følelse af national smag. Nordic Gin er en super Premium serie med gins skabt med lidenskab af de bedste små batchdestillerier. Et nordisk koncept, der følger de globale gin-trends og den stigende interesse for lokal differentiering, ægthed og inspiration.

Nordic Gin House tilbyder smagning af deres fire forskellige nordiske gin, og har et godt tilbud med på aftenen, til dem der gerne vil købe en flaske gin med hjem.

Kig forbi Mulles Thehus og mød Nordic Gin House fredag d. 30. august i Kronen Vanløse

Late Night Photo booth hos Thiele

Få Late Night mindet i billeder. Fredag d. 30. august kan du kigge forbi Thiele til fotosjov. Find dine yndlings Police solbriller fra Thiele og tag de sjoveste photo booth billeder med solbriller og sjove rekvisitterne. Få tilsendt dit minde til din mail med det samme, når du tager et billede med Photo booth hos Thiele og vær med i konkurrencen om at vinde Police solbrillerne på dit billede.

Vinderen trækkes i uge 36 og får direkte besked via mail.

Late Night – Love to Krea

Love to Krea kommer forbi og fordyber sig i en make and take session, hvor man kan lave postkort og tage med sig hjem.

Maria Blok Hansen står bag det kreative firma Love to Krea. Hun bruger smukke og spændende materialer til at frembringe unikke notesbøger og papirart. Mød Love to Krea fredag d. 30. august fra kl. 19 på 1. sal i Kronen Vanløse

Dette arrangement er for voksne.

Late Night Sinnerup Sofa Konkurrence

Vi går all in til Late Night og derfor får du muligheden for at vinde en sofa. Ikke hvilken som helst, men nemlig din drømmesofa. Find din favorit sofa og deltag i konkurrencen om at vinde din drømmesofa fra Sinnerup fredag d. 30. august. Vinderen får besked samme aften kl. 20.30 foran Sinnerup ved eventområdet.

*Deltagelse skal ske i eventområde i Kronen Vanløse fredag d. 30. august fra kl. 19-20.30

Tak for i aften – kl. 21.00