Kronen Vanløse

Ønsketræet 2020

3. december 2020

Hjælp en familie i julen

Ønsketræet 2020

Mange af os, som bor og arbejder i Vanløse, har det godt. Men der er også familier i vores bydel, som ikke har det nemt. Og i julen føles det oftest værre, fordi der ikke er råd til gaver og hygge for børnene. Årsagerne kan være mange. Sygdom i familien, den ene forældres død, eller ”et hårdt liv”.

Hver jul står Oasen2720 i samarbejde med Vanløse kirkerne for et ØNSKETRÆ, hvor vi sammen med søde Vanløseborgere prøver at hjælpe disse familier, som står midt i en svær tid – i julen!

Vi samler gaver ind til børnene i de familier, som er hårdt ramt af livet.
Det er en gave i sig selv at være med til at organisere denne hjælpsomhed, som rigtig mange Vanløseborgere viser. Måske kunne DU tænke dig at være med?

I år finder du ønsketræet på 1. sal i Kronen Vanløse (lige overfor Sinnerup)

Hvordan gør du?

• Pluk et ønske fra træet.
• Send en mail til gitte@oasen2720.dk og skriv hvilke ønsker du har plukket
• Køb gaverne og aflever dem i Oasen i Kulturstationen Vanløse senest 20. dec.

Har du ikke mulighed for selv at købe en gave, men vil du stadig gerne hjælpe, så kan du donere et valgfrit beløb til projektet på www.oasen2720.dk. Så sørger vi for at købe gaven for dig.

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet af CBRE Denmark

Kronen Vanløse er ejet af NSF IV Kronen ApS, CVR: 42287822

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med de mange butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.