Kronen Vanløse

Santa Fun Run ved damhusengen

29. oktober 2019

Løb med til santa fun run - hent dit starnummer hos Intersport i Kronen

Kom og vær med til et underholdende juleløb for hele familien. Deltag i Santa Fun Run hvor dine børn er i centrum, og det garanteres at blive sjovt for både de store og små. lørdag d. 21. december kl. 14.00 afholdes Santa Fun Run, ved Damhusengen. løbet strækker sig over 2,6 km, så selv mor og far kan nemt løbe med!

Selveste julemanden kommer og starter løbet, så glæd dig til at møde ham. Alle de kære børn som deltager får en flot medalje når de kommer i mål.

Når du deltager er der 5 aldersgrupper at vælge i mellem og når mor og far tilmelder sig, følger der en one size nissedragt med i prisen. Så bliver det rigtig sjovt. Når mor og far tilmelder sig vil der også være julegodter og et lod i lotteriet, hvor der trækkes lod blandt en masse lækre præmier fra sponsorer.

Prisen er 100,- + gebyr pr. barn.
Tilmeld dig på http://santafunrun.dk

Startnumrene skal afhentes i Intersport i Kronen Vanløse fra 9. december

© Vanløse Torv 1 2720 Vanløse, Denmark | info@kronenvanlose.dk

Drevet og Designet af Toolbox Group

Kronen Vanløse er ejet af Apollovej ApS under konkurs, CVR: 35831347

Betingelser | Privatliv | Cookie Politik

Kronen Vanløse er det lokale shoppingcenter i centrum af Vanløse - det nye sted at shoppe, spise, bo og slappe af. Med 50 butikker, bringer Kronen Vanløse mode, mad, bolig, sundhed, børneartikler, fitness og andre specialistbutikker nærmere dig.